Beauty Addicts 2 jaar!

Categoriën Site

Hoera, Beauty Addicts bestaat vandaag twee jaar! Precies twee jaar geleden, op 5 november 2009, schreef ik mijn eerste blogpost voor Beauty Addicts. Een welkomsberichtje, dat wel, maar het was het begin van een beautyblog die ik nu al twee jaar met veel liefde onderhoud.

In die twee jaar is er behoorlijk wat veranderd. Niet alleen de lay-out is anders, ook de kwaliteit van de blogposts en foto’s is verbeterd (al zeg ik het zelf). Daarnaast zijn de bezoekersaantallen enorm gestegen. Ik hoop deze stijgende lijn het komende jaar voort te kunnen zetten. Het afgelopen jaar zijn de bezoekersaantallen verdrievoudigd. Een stijging van 300% dus, en jij bent één van de duizenden bezoekers. Bedankt daarvoor. Bedankt dat je dit berichtje leest. Bedankt dat je maandelijks, wekelijks of misschien wel dagelijks mijn blogje leest. Bedankt voor de lieve reacties, tips, kritiek en vragen. Zonder jullie had ik het geen twee jaar volgehouden. Bedankt!

Om de verjaardag van Beauty Addicts te vieren zullen er de komende weken heel veel winacties gehouden worden met onder andere producten van The Body Shop, Trind en Oscar & Babette. Vandaag trappen we af met LUSH. Wanneer de winacties precies online komen verklap ik niet, dus kom gewoon regelmatig langs! ;)

Liefs, Laura

28 thoughts on “Beauty Addicts 2 jaar!

  1. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan van je blog! ik volg je nu denk ik ongeveer een jaar en hoop je nog hee lang te kunnen volgen. Je blogs zijn altijd er leuk om te lezen :D
    xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.