OPI Rainbow Connection

Categoriën Nagels

Hèt feestlakje van dit jaar is wat mij betreft toch echt Rainbow Connection van OPI. Hij komt uit The Muppets collectie (limited edition) en is een musthave voor iedereen die van glitterlak houdt. I love it!

Dit lakje is één grote glitterbom. Je kunt een laagje over een andere nagellak aanbrengen voor een iets subtieler effect, maar ik hou van hysterisch en ging voor drie laagjes Rainbow Connection zodat mijn nagels helemaal onder de glitters zaten. Essence heeft nagellak Circus Confetti die een beetje op Rainbow Connection lijkt, maar Rainbow Connection is veel dekkender en heeft meer verschillende vormen en kleuren glitters.

Het lakje is niet gemakkelijk aan te brengen. Dit komt door de vele verschillende vormen en maten van de glitters. Er zit van alles in: ronde, zeshoekige, achthoekige, groot, klein, roze, groen, blauw, zilver, oranje, noem maar op. Omdat ik graag heel mijn nagel bedekt wilde hebben met glitters, was het wel even puzzelen. Ik merkte dat het beter ging wanneer ik de glitters deppend en schuivend op mijn nagels plaatste.

Ondanks dat ik zo veel laagjes had aangebracht (basecoat, 3 laagjes glitters) was de lak best snel droog. Ik raad overigens wel aan om er ook nog een topcoat overheen aan te brengen, anders voelt het een beetje gritty aan op je nagels. Bovendien blijft het geheel dan ook langer zitten. Ik merkte dat er zonder topcoat al snel wat glitters loslieten, waardoor ik de hele tijd aan mijn nagels zat te plukken. Met een topcoat erover heb je hier bijna geen last meer van. 

Tip: Glitternagellak is altijd een ramp om te verwijderen, maar met deze techniek gaat het prima!

Ik hou van dit lakje! Het aanbrengen duurt misschien iets langer dan een gewone nagellak, maar het effect is dan ook geweldig. I can’t stop staring at my nails! Mijn oppaskindjes vonden de nagellak trouwens ook helemaal geweldig. Ze vroegen steeds: “Laura, mag ik jou nagellak nog eens van dichtbij bekijken?” Om vervolgens te zeggen: “Waaauuuw, echt zooooo mooi!”

OPI Rainbow Connection kost €13,95 en is (tijdelijk!) verkrijgbaar bij o.a. Sephora.

Liefs, Laura

24 thoughts on “OPI Rainbow Connection

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.