Swatches Pupa Nagellak Herfstkleuren

Categoriën Nagels

Vandaag is de astronomische winter begonnen. De herfst mag dan alweer voorbij zijn, toch wilde ik jullie de nagellakswatches van enkele herfstkleuren van Pupa niet onthouden. Deze kleuren kunnen namelijk ook prima in de winter! Er zit zelfs een perfecte kerstgroene kleur bij en een prachtige metalwhite kleur. Pupa heeft 10 herfstkleuren ontwikkeld waarvan 5 metallic kleuren en 5 creamy kleuren. De kleuren zijn limited edition, dus mocht je ze willen aanschaffen dan moet je er snel bij zijn. Vandaag heb ik voor jullie de swatches van drie nagellakjes uit de herfstcollectie.

 

Deze witte lak (107 Metal White) bevat een prachtige gouden shimmer. Het is ook gelijk mijn favoriet van de drie lakjes die ik vandaag laat zien. Ik draag hier twee laagjes, wat ik opzich voldoende vind, maar een derde laagje maakt hem net iets dekkender.

Deze groene kleur (723 Green Marble) is dé perfecte kerstgroene kleur als je het mij vraagt. Het was ook het eerst dat in me op kwam toen ik hem aanbracht: kerst! Hij dekt met twee laagjes.

Deze bruine kleur (906 Khaki Brown) vond ik op het eerste gezicht niet zo speciaal. Ik vond hem wel mooi, maar ik heb al te veel van dit soort lakjes. Totdat ik zag dat hij toch anders is dan die kleurtjes die ik al heb. Deze van Pupa heeft namelijk iets van een legergroene ondertoon, en zo’n lakje had ik nog niet ;). Ook deze dekt met twee laagjes.

Ze kosten €6,25 per stuk voor 5 ml en zijn, zoals gezegd, tijdelijk verkrijgbaar. Klik hier om Pupa verkooppunten te vinden bij jou in de buurt.

Liefs, Laura

12 thoughts on “Swatches Pupa Nagellak Herfstkleuren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.