essence LE Crystalliced

Categoriën Nieuwe Collecties

Ik weet niet hoe het bij jullie thuis is, maar hier heeft het gisteren gesneeuwd. Ik hou niet heel erg van sneeuw (ik glijd altijd uit en sneeuw geeft zo veel problemen met het verkeer en openbaar vervoer), máár ik vind het wel heel erg mooi. Als het net gesneeuwd heeft en er heeft nog niemand door de sneeuw gelopen, dan vind ik dat altijd zo’n mooi plaatje! Essence speelt met haar nieuwe limited edition “crystalliced” in op het winterse landschap.  De producten hebben koele, ijzige tinten en texturen. De collectie bevat producten met pasteltinten, subtiele glinstereffecten en coole texturen. Kijk mee naar de een impressie.

essence crystalliced liquid eyeshadow (€2,29)

De liquid eyeshadow is verkrijgbaar in vier kleuren en creëert een heeft een zachte textuur waardoor je deze eenvoudig met de vingers aan kunt brengen. Verkrijgbaar in 01 it’s a snow-woman’s world, 02 ice eyes baby, 03 ice crystals on my window en 04 iced age reloaded.

essence crystalliced snow flake mascara topper (€2,29)

Breng de textuur over de mascara aan om sprankelende highlights met witte glinsterdeeltjes aan het uiteinde van de wimpers te creëren.

essence crystalliced glitter froster (€2,29)

Glitter froster creëert glanzende highlights op ogen, lippen en gezicht. Verkrijgbaar in 01 frosted champaign en 02 diamond dust.

essence crystalliced lipgloss (€1,79)

Drie pastel lipgloss tinten met lichte en glossy textuur. Verkrijgbaar in 01 it’s a snow-woman’s world, 02 diamond dust en 03 ice crystals on my window.

essence crystalliced liquid highlighter (€2,49)

De glinsterende vloeistof smelt samen met de huid van gezicht en hals en zorgt voor een stralende teint. Dankzij het handige handtasformaat, kun je hem overal mee naartoe nemen.

essence crystalliced nail polish (€1,79)

Verkrijgbaar in it’s a snow-woman’s world, 02 ice crystals on my window, 03 iced age reloaded, 04 ice eyes baby en 05 frosted champaign.

essence crystalliced nail sticker (€1,29)

De nagelstickers met ontwerpen van sneeuwvlokjes en ijskristallen lijken als sneeuwvlokken die op je nagels zijn geland. Verkrijgbaar in 01 frozen playground.

Mijn eerste indruk van deze collectie was: mwah. Maar toen ik er wat beter naar keek, vond ik hem toch wel leuk. Er zitten een paar producten bij die mij best interessant lijken, zoals de glitter froster en de highlighter. En die nagelstickertjes zijn eigenlijk ook best leuk voor in de winter. Ik denk dat ik toch even ga kijken als deze collectie in de winkels ligt. De “crystalliced” collectie, is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari en februari 2012. Wat vind jij van deze collectie?

Liefs, Laura

7 thoughts on “essence LE Crystalliced

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.