Fierce Christmas Look

Categoriën Mijn Look, Ogen

Ook dit jaar heb ik natuurlijk weer een kerstlook voor jullie. Ik wilde geen standaard look met goud en bruin, waar ik normaal voor zou kiezen. Dit jaar wilde ik iets anders, iets meer gedurfd. Ik ging voor rood. Rood past natuurlijk perfect bij Kerst, maar kan op je ogen soms nog al verkeerd uitpakken, alsof je heel hard gehuild hebt. Toch ging ik voor rood. Ik combineerde het met donkerbruin (ja, toch weer bruin) en een klein beetje zwart. Het eindresultaat is wat ik een fierce Christmas look zou willen noemen.

De rode kleur is een Pure Pigment van Illamasqua in de kleur Berber. Hij komt uit de Theatre of the Nameless collection en is zeer gewaagd. Ik heb hem nat aangebracht waardoor hij nog intenser is dan wanneer je hem droog aanbrengt.

In mijn arcadeboog heb ik een bruine shimmery oogschaduw van Hema aangebracht, die ik al onwijs lang heb en volgens mij niet meer verkrijgbaar is. In de buitenste ooghoek heb ik het nog iets donkerder aangezet met Catrice ‘Go, Charlie Brown!’. Onder mijn ogen heb ik weer de bruine oogschaduw van Hema aangebracht gecombineerd met een klein beetje Catrice ‘Captain of the Black Pearl’. De highlighter onder mijn wenkbrauw is van Golden Rose, nummer 104. Tenslotte nog Inglot eyeliner gel op mijn waterlijn en Max Factor False Lash Effect Fusion als mascara.

 

Illamasqua Berber is superintens en bevat prachtige gouden deeltjes die je in deze swatch een klein beetje terug ziet.

Het is zeker geen alledaagse kerstlook geworden, het is zelfs een beetje vampy en fierce. Maar hé, het is weer eens wat anders dan goud en bruin. De rest van mijn look heb ik heel neutraal gehouden, omdat de ogen al erg opvallend zijn. Ik draag een klein beetje foundation, geen blush en op mijn lippen Rimmel Kate Moss nummer 03 lipstick.

Wat vind jij van deze look?

Liefs, Laura

16 thoughts on “Fierce Christmas Look

  1. Mooie look. Ga je hem dragen met Kerst, of weet je dat nog niet?
    Heb je je haar donkerder geverfd? Of lijkt dat zo op de foto? Ik vind het persoonlijk iets te donker.

    1. Ik weet nog niet of ik hem ook met Kerst ga dragen, moet er nog even over nadenken. Dit is trouwens mijn eigen haarkleur. Alle blonde restjes van de vele keren coupe soleil en bruine spoelingen daar weer overheen, zijn er nu eindelijk uit. Ik ben blij dat ik mijn eigen haarkleur weer terug heb! Vind dit nog altijd het mooiste :) Op de foto lijkt het trouwens wel iets donkerder, doordat de foto laat in de middag genomen is, toen het al begon te schemeren. Normaal maak ik foto’s altijd bij daglicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.