Make-Up Studio presentatie

Categoriën Overig

Vorige week was ik aanwezig bij een presentatie van Make-Up Studio. Wisten jullie dat dit een Nederlands make-upmerk is? Daar mogen we best trots op zijn! Make-Up Studio is al 25 jaar een bekende in de wereld van visagie, en gaat zich nu ook richten op de consumentenmarkt. Jeej! Het merk is al verkrijgbaar in meer dan 50 landen, maar nu zit er ook eindelijk een brand store in Nederland, in Amstelveen om precies te zijn. Waarschijnlijk zullen er spoedig meer steden volgen. Kijk mee naar veel foto’s van de presentatie en lees meer over de producten van Make-Up Studio.

In de Brand Store in Amstelveen vind je een uitgebreid assortiment met meer dan 200 kleuren oogschaduw, maar liefst 150 kleuren nagellak, 140 lipkleuren, 40 blush kleuren en meer dan 100 kleuren foundation. Daarnaast kun je met het ‘Mix & Match’ systeem een eigen kleurenpalet oogschaduw, lipstick, blusher en/of concealer samenstellen. Ideaal!

Naast make-up biedt Make-up Studio ook een assortiment huidverzorgingsproducten aan, bestaande uit de Hydra Balance serie en de Anti Age Solutions lijn. Verder zijn er nog diverse reinigingsproducten en zijn er verschillende serums verkrijgbaar (Ultimate Repair serie). Dit assortiment wordt tevens aangevuld met een collectie bad- en bodyproducten.

Qua advies kun je uiteraard terecht bij de medewerkers van Make-up Studio die allemaal minimaal visagist zijn (maar soms ook schoonheidspecialiste en/of kapper). Je kunt bij ze terecht voor snelle tips, maar ook voor uitgebreide make-up adviezen en zelfs workshops. Als je wil kunnen de make-up adviezen zelfs worden gefilmd of gefotografeerd, zodat je dit thuis nog eens rustig kan nakijken.

Anouk Smulders presenteerde het event.

Visagisten Pascale Tesser, David Stella en Mark Lubach demonstreerden diverse make-uplooks op enkele finalisten van de Elite Model Look 2011.

Ga je liever zelf op zoek? Dat kan op de diverse iPads in de winkel waarop allerlei make-up aanbrengtips te bekijken zijn, evenals allerlei filmpjes waarin je kan zien hoe producten het beste kunnen worden aangebracht. Ook kun je via een programma adviezen krijgen over de kleuren die het beste bij jou passen. Als laatste is er ook de mogelijkheid om een huidanalyse te laten doen zodat je hierop je verzorging kunt aanpassen. Genoeg te doen dus in de nieuwe brand store in Amstelveen!

Make-Up Studio is trouwens ook online verkrijgbaar bij Het Cosmeticahuis.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Make-Up Studio presentatie

  1. wauw die oogschaduws zien er allemaal zo prachtig uit! Ik wordt echt een beetje hebberig van de mooie foto’s die je hebt gemaakt hihi
    xx

  2. Hallo,

    Ik wil graag dezelfde make-up koffer en de houdertje onder de koffer wilt u me daar voor alsjeblief mailen

    Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.