Mijn sinterklaascadeaus

Categoriën Personal

Ook ik heb dit jaar Sinterklaas gevierd, en wel twee keer dus je kunt wel zeggen dat ik extra verwend ben door de Sint ;). Zo kreeg ik onder andere deze heerlijke Emporio Armani Diamonds Eau de Parfum. Het is de limited edition black carat versie. De gewone EdP heb ik al eens gehad en ik vond hem zo lekker dat ik hem weer opnieuw wilde. En dat gebeurt zelden! Ik ben er dan ook onwijs blij mee. Deze black carat versie ruikt iets houtiger dan het de normale Diamonds geur, maar heel veel verschil ruik ik eerlijk gezegd niet. De geur is een mix van  vanille (hou ik van!), bulgaarse roos, fresia en benzoë. 

Al eerder schreef ik over dit leuke handboek beauty & style (budgettip!) dat ik kreeg. Een heel leuk boekje met handige weetjes en tips.

Ik wilde heel graag een cameratas voor mijn nieuwe digitale spiegelreflexcamera. Ik leende tot voorkort een cameratas van mijn vader als ik mijn camera mee wilde nemen, maar nu heb ik er zelf eentje.

Ik wilde graag een paletje uit de Big City Life collectie van Catrice, maar die waren helaas al overal uitverkocht (ik had het kunnen weten). Maar met dit paletje, genaamd ‘OMG I Want That!’, ben ik ook erg blij!

Mijn portemonnee puilde uit van de pasjes. Bij bijna elke winkel kun je tegenwoordig een klantenpas krijgen en ik ben zo iemand die dan altijd zegt: “oh ja, doe maar hoor!” Mijn portemonnee kon niet meer fatsoenlijk dicht. Nu kan ik er veel kwijt in deze handige pasjeshouder :).

Ten slotte nog deze superleuke chocolade make-up set. Hoe tof is dat? Inmiddels is bijna alles al op… oeps! Gisteren plaatste ik nog deze foto op Twitter van de lipstick.

Ja, ik ben weer goed verwend door alle Sinterklazen. Nogmaals bedankt! En dan is het over iets meer dan een week alweer Kerst! :D Krijgen jullie ook cadeaus met Sinterklaas en/of Kerst?

Liefs, Laura

14 thoughts on “Mijn sinterklaascadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.