Beauty Addicts Jaaroverzicht 2011

Categoriën Site

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik een sucker voor cijfertjes. En laat het einde van het jaar daar nou de perfecte gelegenheid voor zijn. Een jaaroverzicht dus!

In 2011 waren er meer dan 300.000 paginaweergaven. Als ik dat getal zo zie staan dan denk ik wel even: wow, dat is echt veel! In totaal vonden er zo’n 154.000 bezoeken plaats, dat is 3,5 keer zo veel als vorig jaar!

Ook werden er verschillende bezoekersrecords verbroken. Zo had ik op de dag na mijn verjaardag voor het eerst meer dan 1000 bezoekers op één dag. Op een goede dag is dat normaalgesproken ‘maar’ de helft. Een leuk verlaat verjaardagscadeautje vond ik zelf. Ook overschreed ik dit jaar voor het eerst de – voor mij magische – grens van 10.000 unieke bezoekers en 15.000 bezoeken per maand. Score!

Het best bekeken artikel van 2011 was het artikel over de Kuise Meisjes oorbellen (bloemoorbellen). Ook het filmpje waarin ik laat zien hoe je ze zelf kan maken werd erg goed bekeken. Het best bekeken filmpje van 2011 was het filmpje waarin ik laat zien hoe crackle nagellak werkt. Deze is inmiddels meer dan 40.000 keer bekeken. De best bekeken categorie van 2011 is ‘Nagels‘.

Ook op persoonlijk vlak was 2011 een goed jaar: ik haalde namelijk mijn bachelordiploma voor mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg (of Tilburg University zoals het tegenwoordig heet). Ik krijg wel eens de vraag hoe ik mijn blog en studie met elkaar combineer. Ik weet het eerlijk gezegd ook niet. Het is ongelooflijk druk, maar toch lukt het me op één of andere manier altijd. Soms moet ik het even iets rustiger aan doen met mijn blog, dan verschijnt er bijvoorbeeld een dag in de week geen artikel. Mijn studie gaat nog altijd voor. Ik wilde gewoon heel graag dat papiertje binnenslepen. Inmiddels is dat gelukt, zonder studievertraging. Nu ben ik bezig met mijn masterstudie en ik hoop die over iets meer dan een half jaar ook te hebben afgerond.

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het bezoeken van mijn site, voor de lieve reacties, de leuke mailtjes en jullie kritische blik, want ook daar leer ik van. Zonder jullie hadden al die records niet verbroken kunnen worden het afgelopen jaar. Bedankt daarvoor!

Ten slotte wil ik jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling toewensen. En pas op met vuurwerk.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Beauty Addicts Jaaroverzicht 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.