Waar blijven de filmpjes en Weight Watchers verslagen?

Categoriën Personal, Site

Ik heb al een paar keer de vraag gekregen of ik gestopt ben met Weight Watchers. Het antwoord is: nee, maar de afgelopen weken ben ik eigenlijk niks afgevallen. Gelukkig ook niet aangekomen. Ik vind het dan eigenlijk nutteloos om een verslagje hierover te schrijven, en kan het dan ook niet opbrengen. Ik schrijf dan liever een ‘gewone’ blogpost. Vandaar dat er de afgelopen weken geen Weight Watchers verslagen zijn geweest. Ik heb vernomen dat Weight Watchers het ProPoints programma iets aan gaat passen, hoe of wat weet ik nog niet, dus ik ben benieuwd of dat voor mij werkt. Jullie horen het natuurlijk als eerste als ik meer weet. Ik blijf nog wel Weight Watchers artikelen schrijven totdat ik mijn streefgewicht bereikt heb, maar dus niet meer zo regelmatig. Gewoon wanneer ik iets nuttigs/informatiefs te delen heb.

Naast de vragen over Weight Watchers heb ik ook een aantal keer de vraag gehad waar de filmpjes blijven. Zoals jullie misschien wel weten heeft Beauty Addicts ook haar eigen Youtubekanaal waar ik filmpjes voor de site upload. Het laatste filmpje is alweer maanden geleden geüpload. Dat komt omdat ik niet tevreden ben over de kwaliteit. De inhoud is over het algemeen wel goed, maar vooral het geluid laat te wensen over. Ik krijg vaak comments als “praat eens wat harder, ik versta er niks van”. Maar echt, ik praat best hard want ik weet dat het geluid zacht is. Dat komt doordat de microfoon van de camera waarmee ik film aan de bovenkant zit (wie dat verzonnen heeft weet ik ook niet). Ik zou dus eigenlijk van bovenaf moeten praten, wat ik alleen doe als ik een nageltutorial opneem. Ik heb wel een programma waarmee ik het geluid kan versterken, maar dit resulteert weer in een irritant zoemgeluid op de achtergrond. Alsof er iemand aan het stofzuigen is. Nu heb ik wel andere camera’s waarmee ik kan filmen, maar dan ben ik weer niet tevreden over het beeld. 

Kortom, de kwaliteit is niet zoals ik wil en dan maak ik liever geen filmpjes. Nu ben ik aan het sparen voor een goede filmcamera, maar zoals jullie misschien wel weten heb ik net een digitale spiegelreflex fotocamera aangeschaft (die helaas niet kan filmen). Het kan dus nog even duren voordat er weer filmpjes online komen, maar wie weet, misschien is de Kerstman wel heel gul dit jaar ;).

Liefs, Laura

2 thoughts on “Waar blijven de filmpjes en Weight Watchers verslagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.