DUO Boots combineert stijl met een perfecte fit

Categoriën Advertorial

Advertorial

Beauty gaat over meer dan gezichtsverzorging en make-up. Om je echt mooi en goed in je vel te voelen is het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Daarom hier even aandacht voor het belang van stijlvolle maar vooral ook goed passende schoenen.

Dit seizoen is er weer genoeg om uit te kiezen als het op schoenmode aankomt. Nog steeds erg trendy zijn de enkellaarsjes. Deze veelzijdige korte laarsjes zijn een ideale keus als je op zoek bent naar schoenen die je zowel tijdens de koude wintermaanden als in het voorjaar kan dragen. Platte Chelsea laarsjes zijn praktische en makkelijk te combineren, en enkellaarsjes met plateauzolen of wedges geven elke outfit een vrouwelijke, stylish look. Ook kniehoge laarzen en laarzen tot over de knie zullen we nog veel zien het komend seizoen, vooral in neutrale kleuren en uitgevoerd in suede.


Eenvoud en elegantie zijn de kernwoorden dit seizoen. De materialen spreken voor zichzelf, en de nadruk ligt op simpele details die de vorm van de schoen of laars accentueren, zoals inzetstukken of zolen in een contrasterende kleur of materiaal. Juist bij deze ingetogen, strakke stijl is het natuurlijk wel belangrijk dat de laars mooi om de kuit aansluit.

Maar als je vollere kuiten hebt of juist erg dunne benen is het soms moeilijk om perfect passende laarzen te vinden. Daarom is het bij DUO Boots mogelijk om alle dameslaarzen in verschillende wijdematen te bestellen. Op deze manier is het geen probleem meer om een laars vinden die goed om je kuit aansluit. DUO weet dat een goede pasvorm en fit net zo belangrijk is als het uiterlijk van een paar laarzen, en vindt het belangrijk dat vrouwen zich niet gedwongen voelen een keuze te moeten maken tussen stijl en comfort.

Ook zijn bij DUO alle schoenen en hakken verkrijgbaar in verschillende wijdtematen – ideaal dus als je een vrij brede of smalle pasvorm hebt. In de webshop vindt je instructies voor het opmeten van je voeten om de juiste maat te vinden die jouw voeten de juiste ondersteuning geven. De nadruk op een goede fit betekent echter niet dat stijl en trendy-ness een ondergeschikte rol spelen: bij DUO gaan deze hand in hand.

Liefs, Laura

3 thoughts on “DUO Boots combineert stijl met een perfecte fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.