New in: Boots! (Kiboots look-a-like)

Categoriën Fashion

Voor mij geen Uggs of Minnetonka’s. Nee, die trends heb ik aan me voorbij laten gaan. Maar de Kiboots trend kon ik echt niet overslaan. Kiboots is een merk, maar wordt vaak gebruikt om laarzen zoals hierboven te benoemen. Ze worden ook wel Indy laarzen genoemd. Ze bestaan uit een combinatie van leer en tapijt, en die combinatie is wat ze zo apart maakt. Bij echte Kiboots is elk exemplaar uniek en mede daardoor (en doordat ze van leer zijn) zijn ze niet goedkoop. Ik zag bovenstaande look-a-likes in de webshop van O’moda en vond ze eigenlijk net zo leuk als de echte. Bovendien was de prijs ook een stuk gunstiger en waren ze in de sale afgeprijsd van €99,95 naar €79,00. Daar kwam nog eens bij dat ik een vouchercode t.w.v. €15,00 had van een actie van O’moda, dus uiteindelijk betaalde ik maar €64,00. Niet duur voor lederen laarzen vind ik (al zijn ze voor een groot deel van stof).

Ik vind ze superleuk en een echte eye catcher. Ik ben er dan ook heel erg blij mee. Het liefst draag ik ze iedere dag! Ik denk dat ik ze zelfs tijdens niet al te warme lente- en zomerdagen ook dan dragen.

De mijne komen dus van O’moda (hier een directe link naar de laarzen) en zijn ook van het eigen merk, maar er zijn nog veel meer Kiboots look-a-likes verkrijgbaar. Ik zie ze werkelijk overal, maar ik zie ook veel verschil ik kwaliteit. Let daar dus op als je ze aanschaft.

 Verzenden en retourneren is trouwens gratis in de webshop van O’moda. Lekker makkelijk!

Liefs, Laura

22 thoughts on “New in: Boots! (Kiboots look-a-like)

    1. Hoi Esther,

      Jammer dat de link niet meer werkt. De laarzen heb ik helaas ook niet meer (dit artikel stamt ui 2012 en na zo veel jaar waren ze echt versleten), dus ik kan je helaas niet verder helpen :(

      Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.