Fotoverslag: John Beerens Bloggersdag

Categoriën Haar

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij de bloggersdag in John Beerens’ salon in Tilburg. Eindelijk eens een event waar ik niet zo lang voor hoefde te reizen. John Beerens timmert al jarenlang hard aan de weg, en met groot succes, maar voor mijn gevoel breekt hij nu echt door met zijn programma “John Beerens’  Salon Take-Over” dat de afgelopen tijd werd uitgezonden op RTL 5. John had een aantal bloggers uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de haarstudio in Tilburg, om kennis te maken met de producten en om hem het hemd van het lijf te vragen. Kijk mee naar de foto’s van deze dag.

Chi haarproducten

Nog meer Chi…

Biosilk

Farouk. Ik wilde dit alleen al hebben omdat het zo mooi staat in de badkamer…

J Beverly Hills

In de haarstudio werken ze met prachtige producten: onder andere Chi, Biosilk, Farouk en J Beverly Hills. J Beverly Hills is op dit moment nog niet zo heel erg bekend, maar dit merk gaat het volgens John helemaal maken. Er stond veel producten om te testen en ik was erg onder de indruk. Ik heb dan ook veel gekocht, o.a. J Beverly Hills, Chi, Farouk en Biosilk. Een shoplog daarvan volgt nog. De producten zijn ook te koop in de webshop van John Beerens. Neem zeker even een kijkje!

Op bovenstaande foto’s zie je de Flip In Hair Extensions. Ik had ze zelf nog nooit gezien. Geen ingewikkelde clipjes, maar alleen een soort band (met een dun draadje) die over je hoofd geplaatst word. Vervolgens trek je wat plukjes van je eigen haar los en drapeer je deze over de band, zodat je niets meer ziet. Het werkt supersnel en makkelijk, je voelt het eigenlijk niet eens zitten en is ook zo weer verwijderd. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en diverse lengtes. Ook verkrijgbaar via de webshop, maar dat lijkt me moeilijk kiezen qua kleur en lengte…

Ik heb mijn haar ook nog laten wassen met shampoo van J Beverly Hills (smells sooo good!). Daarna werd er een serum van Chi aangebracht en werd mijn haar opgestoken met klemmen. Toen mijn haar droog was (dit ging wat sneller onder de droogkap) had ik een hele natuurlijk slag :). Deze foto is gemaakt door Suzanne.

Zoals gezegd volgt er nog een shoplog van de producten die ik gekocht heb. Check zeker even de webshop waar je de prachtige producten kunt kopen (veel met korting!).

Liefs, Laura

6 thoughts on “Fotoverslag: John Beerens Bloggersdag

    1. Weet ik :) Biosilk is ook van Chi trouwens. Zo gaat dat met heel veel merken. Zo bestaat l’Oréal ook uit o.a. Garnier, Maybelline, Kérastase, Redken en nog veeeeeel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.