Review: Aussie Miracle Moist Shampoo & 3 Minute Miracle Reconstructor

Categoriën Haar

Aussie is een merk waar ik al heel veel goeds over heb gelezen. Vooral hun ‘3 Minute Miracle Reconstructor’ zou echt -zoals de naam al zegt- wonderen verrichten. Toen ik écht niet wist wat ik aan de Kerstman moest vragen dit jaar, zag ik opeens de Aussie producten in de folder van Etos staan. Ja, daar was ik toch eigenlijk wel heel benieuwd naar. Ik besloot de ‘Miracle Moist Shampoo’ en de ‘3 Minute Miracle Reconstructor’ op mijn verlanglijstje te zetten. En wat ben ik ook een bofkont, want ik kreeg van de Kerstman niet twee, maar vier flessen Aussie. Woohoo! Vandaag de review van deze twee producten.

Aussie was al kort na de lancering een enorm succes. Het 3 Minute Miracle Mask heeft al diverse awards gewonnen en wordt geprezen door de Britse Vogue. De verpakking oogt misschien in eerste instantie wat saai, maar op de flessen staan hele leuke en grappige teksten! 

Op de Miracle Moist Shampoo:

“It’s a miracle (well kind of). Nor likw a child birth or a solar eclipse, but our formula, with Australian Macadamia Nut Oil, infuses moisture into dry, damaged hair helping to condition and smooth.”

The Aussie Philosophy:

“There’s more to life that hair but it’s a good place to start.”

Superleuk! Daarnaast heeft de 3 Minute Miracle Reconstructor een superhandige dop! Of ja, eigenlijk heeft hij geen dop en dat is juist het handige. Het doet me denken aan van die handige sausflessen. Knijpen, en klaar. Geen dop die je eraf hoeft te draaien en je hoeft ook niet te schudden want je bewaart hem altijd met de opening naar beneden, zonder dat het gaat lekken. Wat mij betreft mogen ze deze verpakking ook op de shampoo toepassen.

En dan de geur: heerlijk! Bubblegum, roze (voor zover een product ‘roze’ kan ruiken) en zoet. Ken je die roze ronde roll-up kauwgom? Exact die geur! Je moet er van houden, maar ik hou van snoepgeurtjes in mijn shampoo en douchegels!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de werking van de shampoo niet geweldig vind. Ik heb de producten afzonderlijk getest en gecombineerd, en vond dat de shampoo niet zo heel veel deed voor mijn haar. Ja hij maakt mijn haar schoon, en ja hij ruikt goddelijk maar daar is ook wel alles mee gezegd. De 3 Minute Miracle Reconstructor daarentegen vind ik geweldig! Ook erg fijn dat het maar 1 tot 3 minuten hoeft in te trekken. De 3 Minute Miracle Reconstructor geeft zo veel glans aan mijn haar! Onder de douche merkte ik er niet echt veel van, mijn haar werd er ook niet gelijk extreem zacht van zoals ik bij andere maskers en conditioners vaak wel heb, maar eenmaal uit de douche merkte ik wel degelijk verschil. Na het föhnen had ik opeens zacht, glad en glanzend haar. En ik rook de bubblegumgeur nog steeds! Check deze foto, die ik op eerste kerstdag maakte toen ik de producten voor het eerst gebruikt had:

Rechtsboven is mijn haar nog een beetje ‘frizzy’, maar dat komt doordat ik het nog even een klein beetje getoupeerd had. De rest van mijn haar is zacht, glad en glanzend. I like!

De shampoo heeft mij niet echt overtuigd, maar de 3 Minute Miracle Reconstructor ga ik zeker opnieuw kopen. Als ook die tweede fles op is dan, en dat kan nog wel even duren want je doet er best lang mee omdat je van zowel de shampoo als de reconstructor niet veel nodig hebt. Overigens heeft Aussie producten voor allerlei haartypen: voor beschadigd haar, voor volume, voor gekleurd haar, voor lang haar en voor pluizig haar. Check de site voor een overzicht van alle producten.

De shampoo kost €6,99 voor 300 ml en de reconstructor kost €8,99 voor 250 ml. Iets duurder dus dan een gemiddelde shampoo, maar niet duur voor zulk fijn spul en nog altijd goedkoper dan producten van de kapper. Een mooie middenklasse prijs. Bovendien is er bij Etos vaak de actie van 2e halve prijs op producten van Aussie, dus dan kun je mooi inslaan ;).

Liefs, Laura

12 thoughts on “Review: Aussie Miracle Moist Shampoo & 3 Minute Miracle Reconstructor

  1. Ik heb hele sterke slag in mijn haar en met wat han en span diensten worden het mooie krulletjes. Om deze reden borstel ik ze maar 1x in de 2 dagen met als gevolg: klitten. Als ik zonder borstelen in de douche stap en de 3 minute miracle gebruik, even met mijn vingers door mijn haren ga, verdwijnen de klitten van zelf! Geen pijn en haren uittrekken dus :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.