CND Colour and Effects

Categoriën Nagels

Creative Nail Design (CND) is een merk dat ik tot voorkort nog niet kende. Maar wat ben ik blij dat ik dit merk ontdekt heb want de nagellakjes – en vooral de effects lakjes – zijn geweldig. Het merk is onder andere verkrijgbaar bij Het Cosmeticahuis. Kijk mee naar swatches van deze prachtige nagellakjes.

Allereerst de basislakjes. Ik heb de donkergrijze kleur Asphalt en doordat hij zo donker is, is hij zeer geschikt als basislakje voor de effectlakjes. Natuurlijk kun je de effectlakjes ook over lichtere kleuren aanbrengen voor een subtieler effect. Asphalt lakt onwijs fijn, de dop ligt lekker in de hand, het kwastje is prima en hij dekt met slechts één laagje. En oh ja, hij droogt ook nog eens snel én bleef bij mij dagen lang (zeker 5!) goed zitten. Wat je wil nog meer?

Om de basisnagellak wat specialer te maken zijn er de effect nagellaken. Ik heb twee effect nagellakjes: Sapphire en Jade. Sapphire geeft een prachtige paarsblauwe glans door de kleine glittertjes. Sapphire is mijn favoriet van de twee effect lakjes. Ik kreeg er ook zo veel complimentjes over doen ik deze manicure op had! In winkels, bij de kapper, op feestjes… Love it!

Jade geeft een goudgroene glans een je nagels met kleine glittertjes. Zie je dat beide effect lakjes van de basislak Asphalt een totaal andere lak maken?

CND is in één klap een van mijn favoriete nagellakmerken geworden. Ik ben er in alle opzichten zeer tevreden over. Dit waren de eerste lakjes die ik van dit merk probeerde, maar zeker niet de laatste!

CND nagellak is vrij van tolueen, formaldehyde en DBP. De basisnagellakken kosten bij Het Cosmeticahuis €7,70 en de effects nagellakken zijn €8,40. Alle flesjes bevatten 9,8 ml. In de webshop van Het Cosmeticahuis zijn trouwens nog veel meer swatches te vinden van alle CND lakjes. Zowel de basis- als de effectlakjes. Erg handig!

Liefs, Laura

17 thoughts on “CND Colour and Effects

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.