Catrice LE ‘feMALE’

Categoriën Nieuwe Collecties

Whooaa, veel nieuwtjes over Catrice de laatste tijd! Maar volgens mij vinden jullie dat niet zo heel erg ;). In maart en april van dit jaar lit de Limited Edition ‘feMALE’ van Catrice in de schappen. Catrice richt zich in deze Limited Edition op het contrast tussen de mannelijke dandy-look versus vrouwelijke elegantie. De collectie bevat producten met zachte, vrouwelijke nude- en abrikoostinten gecombineerd met cool, mannelijk zilver, blauw en grijs. Kijk mee naar de producten.

Eye Aquarelle Duo Chalks (€ 2,99)

Glanzend abrikoos met subtiel nude, cool blauw met helder zilver of donker antracietgrijs met elegant mauve. Verkrijgbaar in C01 Love Me Gender, C02 Tomboy en C03 Boys Are Back. 

Eye Aquarelle Applicators (€ 1,99)

Brr… sponsapplicators. Ik hou er niet van, ik gebruik liever mijn kwasten. Maar hé, misschien vind jij ze wel heel erg fijn?

Dip Powder Pen-Eyeshadow & Liner (€ 3,49)

Een eyeliner en oogschaduw in één. Het dopje bevat geperst poeder dat direct op de applicator terecht komt. Hiermee kun je een smokey randje rond de ogen te creëren of het royaal als oogschaduw aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 So Suit!

Mascara Topcoat (€ 3,29)

Deze Mascara Topcoat is er om wimpers van glitter en glans te voorzien. Leuk voor speciale gelegenheden. Verkrijgbaar in C01 FEMIman.

Lip Balm Tubes (€ 3,49)

Deze tubes doen me denken aan verftubes! Verkrijgbaar in abrikoos en nude met de namen C01 A Woman’s World en C02 Nude.

Cream to Powder Blush (€ 3,49)

Door de romige textuur kan deze blush worden aangebracht en geblend met de vingers. Daarna geeft het een poederachtig effect op de wangen. Verkrijgbaar in C01 A Woman’s World.

Soft Touch Ultimate Nail Lacquer (€ 2,49)

Deze Soft Touch Ultimate Nail Lacquers zijn nieuw en anders dan de normale lakjes. Ze zouden je nagels ‘zacht’ doen laten aanvoelen. Ik weet niet precies wat ik me daarbij voor moet stellen… De nagellakkleuren in deze Limited Edition variëren van vrouwelijk, warm abrikoos en nude tot mannelijk blauw en zilvergrijs. Het nieuwe, extra brede kwastje zorgt voor een nog betere applicatie. Verkrijgbaar in C01 A Woman’s World, C02 Nude, C 03 Who Are Blue? en C04 So Suit!

“feMALE” by CATRICE is vanaf half maart t/m april 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Ik ben vooral benieuwd naar de lip balm tubes, de cream to powder blush en de nieuwe nagellakjes. Zouden ze echt zo anders (beter?) zijn dan de normale lakjes? De normale lakjes zijn al jarenlang favoriet bij mij, dus ik ben benieuwd! En jij?

Liefs, Laura

10 thoughts on “Catrice LE ‘feMALE’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.