Catrice Nymphelia

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice komt met de limited edition Nymphelia. Catrice omschrijft de wereld van de nimfen als zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek – beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dat natuurlijke komt terug in de kleuren die gebruikt zijn voor de producten van “Nymphelia”: warm rood, oranje en bruintinten worden gecombineerd met groen- en nudetinten. Kijk mee naar de foto’s.

Lashes to Kill Mascara Black-Green Eye-Opening Effect Mascara (€3,99)

Lashes to Kill is de meest populaire mascara van Catrice. Geen wonder dat juist deze mascara als limited edition wordt uitgebracht. Deze variant heeft een zwart-groene kleur. Da’s weer eens wat anders! Hij zou moeten zorgen voor volume, lengte en krul. Verkrijgbaar in C01 Black-Green.

Lashes to Mystify (€3,99)

Nepwimpers, geïnspireerd door de natuur.

Eye Liner Pen (€2,99)

Deze bijna zwarte eyeliner pen is geïnspireerd op het groen uit de natuur. Hij heeft een mysterieus groene kleur en vilten tip. Hij is verkrijgbaar in in 060 Black Green en deze wordt opgenomen in het vaste assortiment.

Intensif’eye Wet&Dry Shadow (€3,79)

De gemarmerde Baked Eye Shadows bieden elk een combinatie van drie kleuren. De Intensif’eye Wet&Dry Shadows kunnen droog of vochtig aangebracht worden. Droog creëren de oogschaduwen subtiele effecten en vochtig geven ze een intensere kleur en een krachtig effect. Verkrijgbaar in 020 Charly’s Chocolate Factory en 040 Have You Seen Alice? Beiden worden opgenomen in het vaste assortiment.

Smokey Eyes Set €4,49

Vier op elkaar afgestemde groentinten waarvan drie oogschaduws en één donkergroene eyeliner. Met sponsapplicator en een kwastje voor de eyeliner. Deze wordt opgenomen in het vaste assortiment.

Unbeleaf‘able Blush (€4,49)

De gemarmerde Baked Powder Blush geeft de huid een natuurlijke en frisse uitstraling dankzij de combinatie van drie warme tinten – rood, oranje en nude. Verkrijgbaar in C01 Dancing Nymphs.

Lip Colour Cream (€3,79)

Lipglossjes met romige structuur. Verkrijgbaar in C01 Spring Kiss, C02 Blossom and C03 Nymph’s Glow.

Ultimate Nail Lacquer (€2,49)

De nagellaktinten van Nymphelia zijn geïnspireerd door de kleuren van de natuur en de mystiek van nimfen: warme tinten, als fel rood, bruin en mosgroen worden aangevuld met fascinerend diepgroen dat doet denken aan een mysterieuze waterpoel. Deze rijke kleuren zorgen voor een mooi contrast met elegante, zachte nudetinten. Verkrijgbaar in C01 Be Pool, 670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red en 710 Dulce & Havanna. Deze worden opgenomen in het vaste assortiment, behalve C01 Be Pool.

“Nymphelia” van Catrice is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf half februari t/m half maart 2012.

Ik ben benieuwd naar de lipglossjes en de blush. En jij?

Liefs, Laura

14 thoughts on “Catrice Nymphelia

  1. Ik denk dat ik bij deze alleen voor de glossjes en de blush ga. Bijna al het andere komt in het vaste assortiment dus kan ik ook nog wel een andere keer aanschaffen :)

  2. Die blush! Ik hoop echt dat ik die op de kop kan tikken!
    De oogschaduws wil ik ook graag, maar aangezien die in het vaste assortiment gaan zitten komt dat wel goed ;)

  3. Oe, ik wil die blush en die twee lichtste lipglossjes hebben! En die donkergroene eyeliner wil ik ook graag proberen, maar dat is nu geen must om te kopen als hij in de winkel ligt omdat hij toch in het vaste assortiment komt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.