Look met nieuwe INGLOT palet

Categoriën Mijn Look, Ogen

In deze shoplog liet ik hem al aan jullie zien: mijn nieuwe paletje van INGLOT. Ik was zo tevreden over de eerste die ik aanschafte, dat ik graag nog meer oogschaduws van INGLOT wilde. Dus kocht ik weer een paletje met drie oogschaduws. Kijk mee naar de look die ik ermee maakte.

Het handige aan het freedom system van INGLOT is dat je het helemaal zelf kan samenstellen. Je kiest zelf hoeveel oogschaduws je wil en welke kleuren. Hoe meer oogschaduws je neemt, hoe goedkoper (in verhouding dan). Ik ging deze keer voor een mooie highligher kleur (AMC Shine 30), een kleur die net iets donkerder is dan mijn ooglid en een mooie glitter bevat (D.S. 463) en voor een groene kleur met groen en gouden shimmers (AMC Shine 44).

Bij mijn eerste INGLOT paletje kon ik met het magneetje in de deksel de oogschaduws uit het paletje halen, bij deze nieuwe gaat dat niet. Erg jammer, want dat vond ik juist zo handig! Kennelijk heeft INGLOT iets aan de paletjes, of misschien aan de oogschaduws, veranderd want ook met het dekseltje van mijn eerste palet krijg ik de oogschaduws er niet uit. Om er voor dit artikel achter te komen wat de nummers van de oogschaduws ook alweer waren, heb ik zitten prutsen met een dun stokje om de oogschaduws eruit te krijgen en dat ging een stuk minder handig. Ik had er zelfs bijna een oogschaduw mee verpest. Maar goed, dat terzijde. Op naar de swatches en de look!

Swatches

 

Sinds kort is de webshop van INGLOT geopend, waar je ook het freedom system kan kopen. Dit is wel duurder dan in de winkel want je betaalt apart voor het paletje en elke oogschaduw kost 7 euro per stuk. Zo zou ik in de webshop voor dit paletje 27 euro kwijt zijn excl. verzendkosten, terwijl ik er in de winkel 18 euro voor betaald heb. Ik vind het nogal een groot prijsverschil. Maar goed, je kunt wel vanuit je luie stoel bestellen.

Enne, pas op met het kopen van je eerste INGLOT palet: het werkt verslavend, hihi ;).

Liefs, Laura

15 thoughts on “Look met nieuwe INGLOT palet

 1. Ik vind de groene kleur op je arm niet zo mooi. maar op je ogen vind ik het je wel heel mooi staan.
  Ooit als ik in de buurt ben koop ik ook een freedom palette. :p

 2. Mooi paletje! En mooie look :)
  Ik ben ook al een beetje verslaafd aan Inglot haha. Ik heb nu 3 palettes van 3 oogschaduws :)
  BTW, een schilmesje kan ook goed helpen bij het de oogschaduwpans uit de palette halen. ^^

 3. Een Inglot palette staat ook bij mij op het verlanglijstje. Denk dat ik het heel lastig ga krijgen met uitzoeken haha.
  In het palette zien de kleuren er niet zo heel bijzonder uit, terwijl ik ze in je swatches/look wel heel mooi vind. De groene oogschaduw doet me denken aan de groen die in het Sleek Bohemian palette zit. Pretty!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.