Uitslag poll: Hoeveel betaal jij voor een knipbeurt?

Categoriën Overig

De poll met de vraag ‘Hoeveel betaal jij voor een knipbeurt?’ heeft alweer bijna 3 maanden online gestaan. Tijd voor een nieuwe poll dus, maar eerst de uitslag van deze poll. 

Meer dan de helft van de stemmers (62%) betaalt minder dan 25 euro voor een knipbeurt (eventueel met wassen en drogen/föhnen). Ook bleek uit de reacties dat velen van jullie een vriendin, moeder, zus of ander familielid hebben die kapster is en die jullie goedkoop of soms zelfs gratis knipt. Dat is ideaal!

118 stemmers (23%) betaalt 25 tot 40 euro voor een knipbeurt. Ikzelf behoor ook tot deze categorie. Ik heb geen vaste kapper en heb de laatste tijd gemerkt dat er erg veel verschil zit in kapsalons. Bij de ene betaal ik nog een 20 euro, maar daar wordt het dan ook alleen geknipt en niet gewassen of gedroogd. Voor wassen en drogen betaal je extra. Ook nemen de kapsters in deze kapsalons veel minder de tijd voor me. Ik sta binnen 20 minuten weer buiten. Ik betaal dan liever wat meer bij een kapper die echt de tijd voor me neemt, dan dat ik minder betaal en het gevoel heb dat ze het snel af willen hebben. Ook zie ik een knipbeurt bij de kapsalons waar ik iets meer betaal vaak echt als een verwenmomentje. Haar wordt gewassen, ik krijg een hoofdhuidmassage, de kapper neemt de tijd om te luisteren naar wat ik wil, de kapper komt zelf met goede ideeën, haren worden geknipt, koekje en een drankje erbij en tenslotte wordt mijn haar perfect in model gebracht met stylingproducten van goede kwaliteit. Kijk, voor zoiets ben ik best bereid om meer te betalen, zo’n 30 tot 35 euro vind ik dan een goede prijs.

De minsten van jullie (6%) betalen 40 tot 55 euro voor een kniptbeurt. Iets meer (9%) betalen zelfs 55 euro of meer. Ik vind het zelf aan de dure kant en zou het alleen overwegen als mijn haar echt helemaal perfect zou zitten of als ik lastig, moeilijk handelbaar haar zou hebben (wat ik gelukkig niet heb).

Om een beetje in de de categorie ‘haar’ te blijven, gaat de nieuwe pollvraag ook over het haar. Mijn vraag aan jou:

Kleur jij je haar?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Je antwoord kun je eventueel toelichten in de comments.

Liefs, Laura

8 thoughts on “Uitslag poll: Hoeveel betaal jij voor een knipbeurt?

  1. De laatste keer was het voor mij €28,- omdat ik lang haar heb. Wassen fohnen én krullen! Heb daar ongeveer een uur voor gezeten. Geen Nederlandse kapperszaak ;-)

  2. Ik betaal iets van een 80 euro voor mijn haar te laten knippen en kleuren, dat is mss duur, maar ik heb nogal moeilijk haar om te kleuren, en in het verleden hebben ze wel al eens geblunderd.

  3. Eerst zat ik bij een kapper, die voor €50,- alleen mijn haar knipte. Natuurlijk veel te duur! Maar dan kreeg je wel thee met een koekje enz. Nu zit ik bij een andere, die me beter knipt voor maar €10,-! Helaas wel zonder thee en een koekje, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.