Shoplog Januari 2012

Categoriën Personal

In deze shoplog zie je onder andere heerlijke dikke sjaals voorbij komen en mijn nieuwe roségouden horloge waar ik helemaal verliefd op ben. Ook heb ik heerlijk geshopt bij INGLOT waar ik o.a. een nieuw freedom system paletje heb samengesteld. Verder kocht ik tijdens de bloggersdag van John Beerens diverse producten van o.a. J Beverly Hills, CHI, Farouk en Biosilk. Tenslotte laat ik alvast de nieuwe lakjes uit de OPI Nicki Minaj collectie zien, waar binnenkort swatches van verschijnen op de site en kondig ik een winactie aan! Veel kijkplezier :)

Liefs, Laura

13 thoughts on “Shoplog Januari 2012

  1. Vind vooral je Inglot palette heel leuk! Kan je niet beter 1 10 palette kopen zodat je niet van die kleine palettes hebt? (en meer oogschaduws kan halen haha ;)) Ik ben zelf echt helemaal gek op de oogschaduws van inglot. Call me crazy maar ik heb al 8×10 eyeshadow palettes en ik wil er nog meer! Maar ik gebruik nu ook bijna geen andere oogschaduw meer :P

    1. Ja, misschien dat ik dat de volgende keer maar eens moet doen. Hoewel ik die kleinere paletjes ook wel fijn vind om mee te nemen en je kunt ze gemakkelijk stapelen. Ik wil eigenlijk alles, haha ;). Werkt verslavend he? ;)

    1. Het verschilt natuurlijk per palet. En hoe meer kleurtjes je neemt, hoe goedkoper het in verhouding is. Zo betaal je voor een paletje met 2 oogschaduws 14 euro en voor een paletje met 3 oogschaduws 18 euro. In de Online Shop is het trouwens veel duurder merkte ik. Daar betaal je nog apart voor het paletje (in de winkel niet) en betaal je voor iedere oogschaduw gewoon 7 euro. Maar ja, dan kun je wel vanuit je luie stoel bestellen. Ik zou echter naar de INGLOT store gaan in Amsterdam, of naar een van de shop-in-shops. Je wordt altijd supergoed geholpen en dan kun je lekker alles testen ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.