Sisley l’orchidée blush

Categoriën Testjes

Sommige producten zijn eigenlijk te mooi om te gebruiken. Neem nou deze prachtige blush van Sisley. Is het geen plaatje? Het is toch gewoon bijna zonde om je kwast daar in te dippen? Na er heel lang naar gekeken te hebben, besloot ik om heb toch maar te gebruiken. Maar eerst mogen jullie ook nog even genieten van nog meer foto’s van deze prachtige blush.

De orchidee, het logo van Sisley, staat op het metallic zilveren doosje van de blush.

De orchidee is ook gebruikt in de blush. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet meteen herkende als een orchidee, ik dacht dat het een spin was!

De blush komt uit de lente-zomer collectie 2012 ‘Tropical Orchid’. Hij bevat drie tinten: perzikroze, koraalroze en zachtbruin.

De blush is bestrooid met roze en goudkleurige glittertjes. Na een paar keer gebruiken zijn deze grotendeels verdwenen, maar ook in de blush zelf zitten er nog glinsterende deeltjes die een mooie parelmoer glans geven. De blush voelt zijdezacht aan op de huid en blijft verrassend lang zitten.

Op de foto hierboven draag ik de blush. De kleur komt goed tot zijn recht, maar op de foto zie je helaas de mooie glans niet zo goed. Je zou de kleuren uit het palet individueel kunnen gebruiken, maar ik ga liever met mijn kwast over alle kleuren heen zodat ik van alles een beetje heb.

De prijs voor deze blush is wel even slikken: hij kost €72,00 voor 15 gram. Tja, Sisley is nu eenmaal een duur merk (vaak nog duurder dan Chanel, Dior etc.), dus dat is ook wel te verwachten. Ik blijf hem prachtig vinden en dit zou zo maar eens één van mijn favoriete blushes kunnen worden. Toch wil ik hem niet te vaak gebruiken, want oh hij is zo mooi! Ik blijf het stiekem een beetje zonde vinden om hem te gebruiken…

De Tropical Orchid collectie van Sisley is verkrijgbaar vanaf februari 2012.

Liefs, Laura

17 thoughts on “Sisley l’orchidée blush

  1. wauw.. wat een verwennerij ;) en nu elke dag als je het gebruikt dat luxegevoel erbij voelen he want daarvoor zijn deze spulletjes :D Have fun with it!

  2. Heel erg mooi, maar ik vind geen enkele blush zo’n prijs waard! Echt belachelijk hoeveel ze er voor durven te vragen. Het is een blush! Haha. Maar zoals ik zei, wel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.