Swatches essence crystalliced

Categoriën Testjes

De crystalliced Limited Edition van essence ligt op dit moment in de schappen, tot en met februari. Ik heb enkele liquid eyeshadows uit deze collectie en de liquid highlighter. Lees verder voor de swatches en mijn mening over de producten.

De liquid eyeshadows (€2,29) vind ik leuk, al zou ik ze nooit allemaal tegelijk in een ooglook gebruiken. Daarvoor vind ik ze iets te lief en te zacht. Ook zijn ze niet echt dekkend, maar ze geven eerder een ijzige glans. Ik zou liever nog een kleur toevoegen aan mijn look die het geheel iets meer pit geeft, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Ze zijn trouwens ook handig en mooi als basis onder een andere oogschaduw. Wanneer je bijvoorbeeld de lichtblauwe onder een (blauwe) oogschaduw aanbrengt zorgt het ervoor de die oogschaduw beter uitkomt en een mooie glans krijgt. Ze zorgen er echter niet voor dat je oogschaduw beter blijft zitten, daarvoor zul je een echte oogschaduwbasis moeten gebruiken. Het aanbrengen met de applicator werkt best fijn, maar ik gebruik liever mijn vingers om het uit te smeren en te blenden.

Ik was erg benieuwd naar deze liquid highlighter (€2,49). Hij heeft een handig pompje wat gemakkelijk werkt en ook nog eens hygiënisch is. Je kunt het mengen met je foundation, of ervoor of erna aanbrengen. Eenmaal aangebracht en uitgesmeerd zorgt het voor een koele zilverglans. Persoonlijk is dit niet echt mijn ding. Ik vind het al gauw too much en gebruik een highlighter liever plaatselijk.

Binnenkort verloot ik dezelfde kleuren liquid eyeshadows op de site. Natuurlijk niet deze, want die zijn al gebruikt, maar ik heb ze ook om onder jullie te verloten. Wil je kans maken? Houd dan de site in de gaten!

Liefs, Laura

8 thoughts on “Swatches essence crystalliced

  1. Mwah, niet echt mijn ding! Vind overigens toch dat Catrice betere kwaliteit heeft dan Essence en er wat beter uitziet. Wordt nooit echt warm van de LE’s van Essence…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.