Label 13 by Gigi and Marly

Categoriën Fashion

Na het succes van Kuise Meisjes hebben Gigi Ravelli en Marly van der Velden nu een eigen fashionlabel: Label 13. Zelf omschrijven ze het label als “nieuw, edgy, gaaf en uitdagend. Een label dat staat voor kwaliteit en eigenzinnigheid.”

Ik vroeg me gelijk af: waar komt de naam Label 13 vandaan? Daar is natuurlijk over nagedacht. Gigi en Marly: “Alles eindigt bij 12 en begint weer opnieuw bij 13! Ook is 13 Marly’s geluksgetal, bij fans zeker bekend door haar tattoo. Maar het edgy getal 13 is natuurlijk ook een terugkerend getal in het thema bijgeloof. Daarom hebben we alle Label 13 items van onze eerste collectie ‘Dare 13 Collection’ namen gegeven als Broken Mirror Coat, Ladder Proof Jacket en Salty Pants.” Leuk!

Gigi en Marly hechten veel waarde aan een goed productie proces. Goed voor het milieu, en natuurlijk ook voor de mensen in het atelier. Ze gebruiken alleen leer dat niet specifiek voor leer consumptie wordt verkregen maar juist een bijproduct is en zoveel als mogelijk natuurlijke materialen om het leer de juiste kleur te geven. Omdat het echte lamsleren huiden zijn, kan er wel eens een kleine oneffenheid in voorkomen. Dit is geen defect, maar dit geeft juist de uniekheid van de huid aan.

Ladder Proof Black Leather Jacket €249,-

Black Cat Salmon Suede Jacket €259,-

Salty Short Black Leather €99,-

Ik vind het absoluut mooie items. Misschien wat duur voor sommigen, maar bedenk wel dat het om lederen items gaat van hoogwaardige kwaliteit, als we Gigi en Marly moeten geloven, en dan zijn dit normale prijzen. Ik hoop stiekem ook nog op lederen tassen van Label 13!

Label 13 is te koop via www.label13.nl

Wat vind jij van Label 13 by Gigi and Marly?

Liefs, Laura

18 thoughts on “Label 13 by Gigi and Marly

 1. Super gave items ik zag beelden van de opnames van deze fotoshoot het was -30 graden op dat moment haha. Ik vind de kleding echt wat onderscheidends hebben heel leuk. Dat salmon jasje is inderdaad super

 2. Ik had inderdaad wel verwacht dat dit prijzig zou zijn! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de foto`s van hun voor de campagne niet zo geweldig vind!

  Een Fijne valentijnsdag toegewenst!

  Groetjes Tineke

  [Admin: Comment modified due to spam]

   1. Dat snap ik, maar vind het toch raar dat je geen vlees eet (at in dit geval), maar dan vervolgens wel leren jasjes verkoopt (waarvoor dus dieren gedood worden). Bedoel er verder nix mee, maar had het niet verwacht van Marley eigenlijk

 3. Ik vind de prijzen opzich wel meevallen als de producten eerlijk zijn en niet met slechte producten zijn gemaakt.

  Maar het is zoals altijd weer gericht op de mooie slanke mensen onder ons, je moet echt niet groter zijn dan een maatje 40, terwijl de meest gangbare maat in nederland maat 42 is!

 4. ik vind het super gave kleding. onwijs mooie kwaliteit daarom denk ik dat het ook zo prijzig is. helaas kan ik het niet betalen anders had ik al een hele hoop in mijn kleding kast hangen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.