Tigi Bed Head Candy Fixations

Categoriën Haar

Tigi lanceerde een paar maanden gelden een nieuwe lijn: Candy Fixations. Deze lijn bevat stylingproducten die heerlijk naar zoete snoepjes ruiken! Binnenkort kun je hiervan mijn review lezen, maar eerst laat ik jullie even kennis maken met de producten. Kijk mee naar wat de producten beloven.

De Sugar Dust  is een onzichtbaar poeder dat het haar textuur geeft. Het kan op elk haartype en haarkleur gebruikt worden. Het zorgt voor volume en betere hold. Een potje bevat 1 gram en kost €19,50.

De Sugar Shock Spray geeft het haar de textuur en body van een ‘beach spray’ zonder de ‘grungy feeling’ te geven. Perfect voor fijn tot medium haar types, voor lang of kort haar. Hij kost €21,90 voor 150 ml.

De Glaze Haze Smoothing Serum versnelt de effecten van het föhnprocess. Het verkort de droogtijd van het föhnen, geeft glans en heeft een vochtwerende werking tot wel 12 uur lang. Het product is lichtgewicht, niet vettig of plakkerig en ruikt naar crème brûlée. Hij kost €19,50 voor 60 ml.

Totally Baked is een multi-functioneel product: het verstrekt de werking van andere styling producten terwijl het volume en lichte hold geeft. Het is niet vettig of ‘sticky’ en heeft een vochtwerende werking. Prijs: €23,00 voor 207 ml.

Mega Whipped Marshmellow Hair Texturizer geeft structuur aan je haar, zonder het te verzwaren. Geweldig voor grof, dik, of moeilijk te bewerken haar en ideaal om pieken in het haar te maken. Een potje bevat 105 gram en kost €21,90.

Deze producten leken mij perfect voor mijn haar en ze ruiken ook nog eens naar snoepjes! Binnenkort de review!

Liefs, Laura

9 thoughts on “Tigi Bed Head Candy Fixations

  1. fijne lijn van tigi, ben vooral fan de sugar dust. Deze volumepoeder is ideaal voor fijn haar wat extra houbaarheid te geven. Wel een typfoutje gezien, i.p.v. 14gr moet het 1gr zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.