Vragen voor John Beerens? Stel ze nu!

Categoriën Haar

John Beerens timmert al jarenlang hard aan de weg in het kappersvak. Hij werd bekend toen hij de kapper werd van BN’ers als Yfke Sturm, Geert Hoes, De Bauers en Glennis Grace. Voor mij brak hij pas echt door met zijn programma op RTL 5 “John Beerens’ Salon Take-Over”. Wellicht hebben jullie dit programma wel eens gezien. Aanstaande maandag heb ik even de gelegenheid om John Beerens een aantal vragen te stellen. Hartstikke leuk! Maar ja, wat moet ik dan vragen? Wat willen jullie van hem weten? Heb jij een vraag voor John? Heb je een vraag over jouw haar of juist over John persoonlijk? Laat hem dan achter in de comments op dit artikel of mail je vraag naar beautyaddicts@live.nl en wie weet lees jij John’s antwoord op jouw vraag binnenkort op Beauty Addicts.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Vragen voor John Beerens? Stel ze nu!

  1. Overlaatste las ik een artikeltje waarin je je haren andersom wast. Eerst olie laten intrekken, dan wassen met conditioner en dan was met shampoo. Maar heeft dit eigenlijk wel nut? Ok de olie verzorgt. Maar normaal conditioner laat je schubben sluiten en shampoo zet ze open. Waarom zou je nu op deze manier wassen, als het eigenlijk niet echt nut heeft. Of zit ik nu verkeerd :)

    Liefs
    Yasmine

    Ps: de meer berichten knop, vindt ik echt super ^^

  2. Mijn haar is sinds ik ongeveer een half jaar geleden een permanentbehandeling heb gehad (met dubbele vloeistof, en alsnog geen krullen, was een goeie kapper maar lag aan mijn haar, blijkbaar zit het in de familie ofzo) echt een bosje stro. Ik gebruik al regelmatig een masker met (pure) kokosolie maar het pluist alsnog heel veel. Ik fohn/stijl het bijna nooit (1 x per 2 weken ofzo) en nu vraag ik me af; hoe kom ik van die pluis af en hoe lang gaat het nog duren voordat die troep uit mijn haar is? Heb je tips?

  3. Ik vraag me eigenlijk af hoe je serum precies moet gebruiken. Ik kreeg al een keer de tip dat ik serum in mijn haar doe na het wassen als het handdoekdroog is. Dat hielp al wel enorm, mijn haar pluist al een stuk minder. Maar is mijn haar dan bv 3 dagen later nogsteeds beschermd tegen hitte van een krultang? Als ik drie dagen later namelijk nog eens serum indoe lijkt mijn haar namelijk extreem vet. Dan trekt het niet in en ziet het er vies uit. Zelfde trouwens als ik serum pas op droog haar indoe. Daarnaast, wat hoort serum eigenlijk allemaal te doen voor je haar?

  4. Ik woon zelf in Tilburg en ga altijd naar de kapsalon van John Beerens. Ik vind het persoonlijk een goede kapsalon en sindsdien ik daar ben geweest koop ik ook producten via de webshop van John Beerens. Ben er echt blij mee!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.