Kneipp Citrus Badolie en Douchegel (+winactie!)

Categoriën Huidverzorging, Winacties

Degenen die mij een beetje kennen weten dat ik niet zo van citrusgeuren houd in parfums. In douchegels daarentegen vind ik het wel lekker. Douchegels met citroengeur geven mij altijd zo’n heerlijk fris en opgewekt gevoel! Onderzoek bevestigt dit: het blijkt dat de geur van etherische citrusolie een opwekkende en activerende werking heeft. Kneipp had al een citrus douchegel, deze is in een nieuw jasje gestoken, en daar is begin deze maand een citrus badolie bijgekomen.

Professor Dr. Wolfram Boucsein, wie ken hem niet, van de Psychologische Faculteit van de Universiteit van Wuppertal ontdekte dat 80 procent van testpersonen  zich opgewekter en energieker voelden bij de geur van een Kneipp Citrus Badolie. Bij de vrouwelijke testpersonen was dit zelfs 85 procent. Hij ging bij zijn onderzoek niet alleen af op de ervaringen van de testpersonen, maar hij onderzocht ook spontane lichamelijke reacties zoals zweetproductie in de handen, de hartslag en de spieractiviteit van de verschillende gezichtsspieren.

Ikzelf vind de douchegel echt heerlijk en merk inderdaad dat hij een opwekkende en activerende werking heeft. Een badolie met citrusgeur vind ik iets minder fijn. Ik neem namelijk meestal een bad als ik wil ontspannen en heb dan liever een geur die ontspannend werkt, zoals lavendel, in plaats van een opwekkende en verfrissende geur als citrus. Dit is natuurlijk heel persoonlijk, misschien vind jij een citrusbad wel heel erg lekker.

De Kneipp Citrus Badolie en Douche (in nieuwe verpakking) zijn verkrijgbaar vanaf begin deze maand. De badolie kost €8,99 voor 100 ml. en de douchegel kost €4,99 voor 200 ml.

Enne, goed nieuws voor jullie: ik mag namelijk een setje Kneipp Citrus Badolie en Douche onder jullie verloten. Wil je kans maken? Laat dan in een reactie achter van welke geur jij helemaal vrolijk wordt. Oh, en natuurlijk wordt het liken en sharen op Bloglovin’, Twitter en/of Facebook erg gewaardeerd :). Meedoen kan t/m 17 februari 2012 23.59 uur.

Liefs, Laura

54 thoughts on “Kneipp Citrus Badolie en Douchegel (+winactie!)

  1. Ik word helemaal vrolijk en warm van de geur van versgebakken appeltaart omdat me die aan mijn moeder doet denken. Onder de douche vind ik fris heeeeeeerlijk

  2. Ik wordt helemaal vrolijk van de geur van de parfum die ik van mijn vriend voor mijn verjaardag heb gekregen. Dt is Halle van Halle Berry.

  3. Verfrissend bij hete dagen en zeer warm weer zoals een hitte golf en dan “s avonds een douche met deze opwekkende verfrissende citroen geur van Kneipp . Je frist er helemaal van op en het heeft een speciaal opwekkende geur. :angel: .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.