The Body Shop Chocomania

Categoriën Huidverzorging

Chocolade: wie houdt er niet van? Ik in ieder geval wel! Een beetje te veel soms… Sinds deze maand is er een nieuwe lijn verkrijgbaar bij The Body Shop: Chocomania. Speciaal voor alle chocoholics. Ik heb vier producten uit deze lijn: de body scrub, de douchecrème, de bodylotion en de lippenbalsem.

De Chocomania lijn is voor de échte chocoholics. Je moet wel van foody geuren houden. Ikzelf hou daar op z’n tijd wel van, maar niet te vaak. Ook gebruik ik dit soort producten liever ‘s avonds dan ‘s ochtends. ‘s Ochtends wordt ik een beetje misselijk van de geur, maar ‘s avonds vind ik het heerlijk.

Laat ik beginnen met mijn favoriete product van de vier producten die ik heb: de Body Scrub. Ik ben sowieso dol op de scrubs van The Body Shop, en ook deze Chocomania Body Scrub vind ik heerlijk. Toen ik hem voor het eerst zag deed het me denken aan chocomousse. Zo zag het eruit en zo rook het ook! De textuur is echter niet luchtig zoals een mousse, maar gewoon zoals en scrub. Deze suikerscrub, natuurlijk met Community Fair Trade biologische rietsuiker, scrubt mijn huid goed en laat een heel dun olielaagje achter. Na het afdrogen met de handdoek merk je bijna niets meer van dat olielaagje, en dat vind ik wel fijn. Ik hou er niet van als er een olielaagje achterblijft op mijn huid. Wel merk ik nog de verzorgende werking van de olie: mijn huid voelt heerlijk zacht en gevoed aan.

De romige Shower Cream schuimt goed in mijn douchepuff en ruikt wederom heerlijk naar chocolade. Alsof ik me was met chocoladesaus. Check trouwens de leuke afbeelding verpakkingen: twee amandelen met chocolade die samen een hartje vormen!

Natuurlijk mag de Body Lotion, in handige pompflacon, niet ontbreken. Ideaal voor mensen die niet van body butters (want die is er ook) houden. Deze body lotion trekt snel in, maar is niet voedend genoeg voor de droge delen van mijn lichaam, zoals mijn benen. Daarvoor gebruik ik liever een body butter. Hij ruikt iets lichter naar chocolade dan de scrub en de shower cream, maar laat nog steeds een lekkere chocoladegeur achter.

De Lip Butter vind ik ook heerlijk. De hele dag de geur van chocolade ruiken én proeven zonder er kilo’s van aan te komen, wie wil dat nou niet?

Prijzen:
Body Scrub: €15,-
Body Lotion €12,-
Shower Cream €6,-
Lip Butter €7,-
Naast deze producten is er ook nog een Chocomania Body Butter verkrijgbaar, die kost €15,-

Deze collectie is een aanrader voor mensen die van chocolade en foody geurtjes in producten houden.

Liefs, Laura

7 thoughts on “The Body Shop Chocomania

  1. Ik ben gek op deze collectie. Ik heb de grote butter, de mini butter en de scrub! Ik heb nog niks van alles gebruikt, maar naar de scrub ben ik wel heel benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.