Passion Lips Lip Tattoos

Categoriën Lippen

Tijdelijke ‘lip tattoos’ zijn helemaal hot. Ze waren al een tijdje verkrijgbaar in het buitenland, maar nu kun je ze ook via de nederlandse webshop eyebeauty.nl bestellen. Ik teste een setje van het merk Passion Lips.

Op de site staat dat er 2 setjes lip tattoos in een pakje zitten, maar bij mij zaten er 3 stuks in. Geen idee of dit een foutje is, maar ik zeg het maar even. Een pakje kost €9,95. Er zijn heel veel verschillende designs verkrijgbaar, o.a. luipaardprint, tijgerprint, zebraprint, streepjes, stipjes, blokjes, regenboog en glitters. Ikzelf heb een rood/zwart luipaardprintje.

Voordat je de lip tattoos aanbrengt moet je ze eerst op maat knippen. Er wordt een hele nauwkeurige beschrijving bijgeleverd, maar toch vond ik het nog lastig. Het is dan ook niet helemaal perfect gelukt bij mij, maar oefening baart kunst denk ik. Het op maat knippen is het lastigst, het aanbrengen is een piece of cake.  

De lip tattoos zijn eigenlijk het beste te vergelijken met de plakplaatjes die je – vroegah – ook wel eens bij kauwgom kreeg. Het aanbrengen gaat ook op dezelfde manier: folie eraf halen en nat maken met water, even laten zitten en vervolgens het papier verwijderen. En zie daar: een leuk printje of glitterdesign op je lippen! Hieronder nog een filmpje met een tutorial:

Het resultaat bij mij:

In het begin voelt het een beetje gek aan. Je voelt de lip tattoo echt zitten. Na een tijdje raak je er wel wat aan gewend, maar het blijft toch een raar gevoel.

Blijven ze goed zitten? Jep, dat zeker. Zelfs zo goed dat ze nog best lastig te verwijderen zijn. Na wat gepluk en geschrob ging uiteindelijk alles eraf, maar gemakkelijk is anders. Ik kon gedeeltes van de tattoo er zo af trekken, bij de restjes moest ik aan de slag met olie en vervolgens goed schrobben.

Ik vind deze tijdelijke lip tattoos hartstikke leuk voor een themafeestje of voor carnaval, maar ik zou er niet zo mee over straat gaan op een gewone dag. ;)

Voor meer informatie over deze tijdelijke lip tattoos kun je terecht op www.eyebeauty.nl. Hier kun je ze ook gelijk bestellen.

Liefs, Laura

22 thoughts on “Passion Lips Lip Tattoos

  1. Haha, tof! Bij mij mislukte het aanbrengen helemaal. Ze bleven gewoon niet echt plakken. Had het idee dat ze te dik waren om netjes naar mijn lippen te vormen (had een glitter-variant). Bij jou ziet het er tof uit!

  2. Ik ben benieuwd! Ik heb van een vriendin een setje gekregen in luipaard design voor carnaval, ben echt benieuwd of het aanbrengen een beetje lukt en hoe het blijft zitten!

  3. Op de foto ziet het er wel gaaf uit, behalve de hoeken. Ik heb nu al vaak een liptattoo gedragen en vind het zelf (en al mijn vrienden)heel mooi uitzien.
    Ik heb deze passions zelf ook uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat de violent lips tattoos mij toch een stuk beter bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.