Jack Sparrow inspired pirate look (budgetproof!)

Categoriën Mijn Look

De look van gisteren was mijn piratenlook voor carnaval. Dit antwoord heb ik ook voorbij zien komen in de reacties. Lezeres Itske was de eerste die ermee kwam. Ook zag ik het antwoord  ‘zigeuner’ voorbij komen, dat had inderdaad ook gekund! Deze piratenlook is geïnspireerd op Jack Sparrow van de Pirates of the Caribbean films. En hij is super budgetproof want de meeste dingen had ik al gewoon in huis liggen. Kijk mee naar de complete outfit.

De blouse en het giletje heb ik goedkoop op de kop weten te tikken via Marktplaats. Het was een setje voor 6 euro en ik vond het perfect bij mijn piratenlook passen. Wellicht heb je zelf ook nog een oude witte blouse en giletje in de kast hangen? Of kijk anders eens in de kast van je vader of broer! De broek die ik draag is een harembroek (wijd met laag kruis) en daaronder droeg ik nog een thermolegging want anders was het wel erg koud. De zwarte laarzen draag ik bijna ieder jaar met carnaval, ze zijn ook helemaal afgetrapt, en kwamen nu ook erg goed van pas.

De hoed heb ik gekocht bij Blokker voor 6 of 7 euro. De verrekijker en het zwaard komen daar ook vandaan. Het was een setje piratenaccessoires (er zat ook nog een ooglapje bij) voor maar 2 euro. Een koopje!

Met accessoires kun je zo veel doen! Ik had deze brede bruine riem nog liggen in de kast en sjaaltjes heb ik ook genoeg. Het zakje vond ik nog in de verkleedkist en vond ik wel een leuk extraatje. Verder draag ik nog grote gouden oorbellen, een grote ring en heel veel armbanden. In mijn haar maakte ik hier en daar wat vlechtjes en ik reeg nog wat kralen aan een touwtje en maakte dat vast met een speldje in mijn haar. Zo simpel en goedkoop kan het dus zijn :)

Vier jij ook carnaval dit jaar? En zo ja, hoe ga jij verkleed?

Liefs, Laura

14 thoughts on “Jack Sparrow inspired pirate look (budgetproof!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.