Look of the Day: 17 februari 2012

Categoriën Mijn Look

Vandaag de make-up look die ik gisteren droeg, en vandaag trouwens weer. Het is namelijk de make-up die ik draag bij mijn carnavalsoutfit. Jep, dit is mijn carnavalslook en ik vond hem eigenlijk best goed gelukt, vandaar dat ik hem in een apart artikel met jullie deel. Vorig jaar was ik Lady Gaga, dit jaar wilde ik wat anders. Nu mogen jullie aan de hand van deze look raden hoe ik verkleed ga tijdens carnaval dit jaar, hoewel degenen die mij op Twitter volgen dat misschien al wel weten. In het artikel voor morgen krijgen jullie het antwoord te zien.

Laat ik ook nog even kort vertellen hoe ik deze look gemaakt heb en welke producten ik daarbij heb gebruikt. Dat lijkt me wel handig voor als je hem na wil maken en misschien hebben jullie daar ook iets aan bij het raden.

  1. Begin met een oogschaduwbasis en breng daarna een donkerbruine matte oogschaduw aan op het bewegend ooglid. Ik gebruikte ‘Go, Charlie Brown’ van Catrice.
  2. Vervolgens breng je een lichte highlighter kleur aan (mat of met shimmer) onder je wenkbrauw en dit blend je met de bruine kleur. Ik gebruikte ‘orb’ van MAC.
  3. Daarna breng je een zwarte oogschaduw aan dicht tegen de wimperrand, tot ongeveer de helft van je bewegend ooglid. Maak het zo donker als je zelf wil. Ik gebruikte een zwarte oogschaduw met glitter van Catrice: ‘Captain of the Black Pearl’. Ook dit blend je weer met de bruine oogschaduw.
  4. Nu breng je op het midden van je bewegend ooglid een gouden glitter aan. Ik gebruikte  hiervoor de gouden glitter uit MAC Stacked 2. Vervaag dit een beetje, maar niet te veel.
  5. Onder je onderste wimperrand breng je nog een beetje van de donkerbruine kleur aan en in de buitenste ooghoek maak je het wat donkerder met de zwarte oogschaduw. Zorg ervoor dat dit mooi in elkaar overloopt.
  6. Het kohlpotlood dip je in de gelliner en breng je aan op je onderste wimperrand. Eventueel nog een zwarte oogschaduw hierover aanbrengen, zodat het extra goed blijft zitten (tip!). Breng daarna je favoriete mascara aan.
  7. Omdat je tijdens het maken van deze look last kunt hebben van fall-out (oogschaduw die op je gezicht valt), is het het beste om je gezichtsmake-up pas aan te brengen na je oogmake-up. Ik draag hier de supermoisturizing foundation van Collistar en op mijn jukbeenderen een bronzer van Chanel.

En, wie of wat denk jij dat ik dit jaar ben met carnaval?

Liefs, Laura

21 thoughts on “Look of the Day: 17 februari 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.