Herôme One Minute Dry Spray

Categoriën Nagels

Ik haat wachten. Wachten op de trein, wachten in de rij van de kassa, wachten op visite… Ja, ik ben ongeduldig. Het geduld om mijn nagels te laten drogen heb ik dan ook niet, wat vaak resulteert in beschadigde lak omdat ik alweer met andere dingen bezig was. Herôme heeft nu dé oplossing om je lak snel te laten drogen: de One Minute Dray Spray. Lees verder voor mijn review.

De One Minute Dry Spray zit in een spuitbus en bevat 75 ml. Hij belooft je nagellak te drogen binnen 1 minuut en laat een mooie glans achter.

Hoe gebruik je deze spray? Nadat je je nagels gelakt hebt wacht je eerst even 1 minuut. Daarna spray je op ongeveer 10 cm. afstand de spray over je nagels. Herôme adviseert om ongeveer 3 seconden per nagel (ook niet langer!) aan te houden, maar ikzelf vind dat wat lang. Bovendien is het busje dan zo leeg. Ik heb gemerkt dat even sprayen (2 á 3 seconden) over alle nagels ook goed werkt. Je hoeft dus niet iedere nagel apart te doen, maar je beweegt de spray gewoon over alle nagels. Zoals je ook haarlak aan zou brengen op je haar; niet plaatselijk maar verspreid over heel je haar. Vervolgens wacht je weer 1 minuut (hé, dat zijn al samen 2 minuten Herôme! ;) ) en je nagellak is droog.

Mijn nagels zijn inderdaad binnen no-time droog, maar nog niet uitgehard. Je moet dus nog wel een beetje oppassen dat je bijvoorbeeld niet tegen de tafelrand aanstoot, want dan beschadig je de lak als nog. Dat neemt niet weg dat ik het wel een fijne spray vind en ook erg handig om tussentijds te gebruiken wanneer je meerdere laagjes aanbrengt. Ik vind hem wel wat aan de dure kant, voor een busje van 75 ml. betaal je €9,95. De nagellak die ik op de foto’s draag is trouwens ook van W.I.C. by Herôme en komt uit de limited edition collectie ‘Frankrijk’, waar je binnenkort meer over kunt lezen op Beauty Addicts.

Herôme is o.a. verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en bij Douglas.

Liefs, Laura

14 thoughts on “Herôme One Minute Dry Spray

  1. Essence heeft ook zo’n spray. Het heet express dry spray. En er zit 50 ml in. Het is iets van 2 euro.. Ik weet niet precies of het echt werkt.. Nog niet gebruikt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.