KOH Vintage Jeans + Dry Drops

Categoriën Nagels

Al eerder lanceerde Chanel nagellakjes onder de naam ‘Les jeans de Chanel’ en nu komt ook KOH met een limited edition collectie geïnspireerd op de jeans, namelijk ‘Vintage Jeans’. De collectie bestaat uit zes kleurtjes waarvan ik er twee in mijn bezit heb. Kijk mee naar de swatches van ‘Bohemian Chic’ en ‘Grungy Touch’.

De nagellakjes van KOH komen altijd in dit luxe doosje. Handig om je nagellak of lipstick in op te bergen en mee te nemen!

Het is iedere keer weer een cadeautje om uit te pakken. Het geeft zo’n luxe gevoel!

In het doosje zat ook nog een klein waaiertje. Ik hou van dit soort kleine extraatjes.

Bohemian Chic is een grijsblauwe kleur (of blauwgrijs, het ligt aan de lichtinval welke kleur overheerst). Hij dekt met een (dikke) laag, maar wellicht is hij nog iets mooier met twee dunnere laagjes. Op de foto hierboven draag ik één laagje.

Grungy Touch is een donkerblauwe kleur met zilveren glittertjes. Pretty! Hij dekt perfect met slecht één laagje. Excuses voor de vettige vingers, ik had na het lakken de KOH Dry Drops aangebracht en gelijk daarna foto’s gemaakt. Lees verder voor meer info over de Dry Drops.

Sinds kort heeft KOH ook de ‘Dry Drops’ in het assortiment. Een soortgelijke formule kennen jullie wellicht al van andere merken zoals essence en O.P.I. Ikzelf gebruikte tot voorkort altijd de express dry drops van essence, want: lekker goedkoop. Toch merk ik wel verschil met deze van KOH. Niet zozeer dat die van KOH er voor zorgt dat je nagellak nóg sneller droog is, maar meer het verzorgende element. De KOH Dry Drops bevatten Aloë Vera en Vitamine E en het hydrateert en verzacht de nagelriemen.

Na het aanbrengen van je nagellak breng je 1 á 2 druppel(s) per nagel aan. Daarna wacht je ongeveer een minuutje en je nagellak is droog. Doordat de kleurtjes van KOH die ik testte maar één laagje nodig hadden, was de lak ook nog eens snel uitgehard. Like!

Hierboven zie je alle lakjes. Ik wil ze allemaal! Vooral ‘Rock Chick’ en ‘Romantic Flair’ lijken me ook erg gaaf. Wat is jouw favoriete kleur uit deze collectie?

KOH Vintage Jeans nagellakken en de KOH Dry Drops zijn verkrijgbaar voor € 14,95 bij luxe parfumerieën, de Bijenkorf Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Amstelveen en ook online via www.kohcosmetics.com.

Liefs, Laura

16 thoughts on “KOH Vintage Jeans + Dry Drops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.