Beyoncé Pulse EDP

Categoriën Parfum

Na Heat en Heat Rush heeft Beyoncé nu alweer een nieuwe geur op de markt gebracht: Pulse. Deze parfum is heel anders dan de vorige geuren. Benieuwd naar mijn mening? Lees dan verder.

Laten we beginnen met de opvallende flacon. Dit is beslist geen standaard parfumflacon. Hij ziet er nogal futuristisch uit. Dit komt door de vormen en vooral door de chroomkleurige dop. Daarnaast is het de bedoeling dat je de parfum op de dop wegzet. Eigenlijk op z’n kop dus. Allemaal een beetje apart. Ik vind het wel gaaf, het is weer eens iets anders, maar mooi? Nee dat niet echt.

Het doosje vind ik dan weer wel mooi en het sluit aan bij dat futuristische ‘electric’ gevoel dat de flacon ook uitstraalt.

Dan de geur zelf. Zoals gezegd is deze totaal anders dan de eerste geuren van B. Heat en Heat Rush zijn nogal zwoele en sensuele geuren, Pulse is veel krachtiger en heeft ook iets fris. De topnoten zijn perenbloesem, blue Curacao (ja, de drank!) en bergamot. Het hart bestaat uit orchidee, pioenroos en jasmijn. De basisnoten zijn vanille, muskus en verschillende houtgeuren. Ikzelf ruik vooral citrus, maar ook iets romigs.

Ik ben niet helemaal weg van de geur, maar vind hem ook niet verschrikkelijk. Ik hou gewoon niet zo van citrusgeuren, maar ik weet dat heel veel mensen daar juist gek op zijn. Hou jij van sinaasappelgeur? Dan moet je dit parfum zeker eens gaan besnuffelen. Dat was namelijk het eerste waar ik aan dacht bij dit parfum: sinaasappel. De basisnoten van de geur vind ik wel erg lekker. Ik hou van vanille en muskus! Vandaar dat ik de geur ook niet echt verschrikkelijk vind, maar Heat is meer mijn ding. De geur blijft bij mij zo’n 5 uur hangen, daarna is hij grotendeels verdwenen. Niet echt heel lang voor een Eau de Parfum, maar ook zeker niet zo kort als een Eau de Toilette.

Beyoncé Pulse is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist en bij de parfumerie. De geur is verkrijgbaar in 15ml (€17,50), 30ml (€26) en 50ml (€36). Niet duur dus! Daarnaast is er ook nog een shower gel (€12,50) en een body cream (€12,50) van de geur.

Liefs, Laura

11 thoughts on “Beyoncé Pulse EDP

  1. Ik vond hem echt heeeel erg naar Sinas (het drankje) ruiken. Maar op mijn huid stonk ie heel erg dus niet mijn geur, ben sowieso niet echt een citrus liefhebber!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.