Behind The Scenes: Januari 2012

Categoriën Personal

Behind The Scenes: een nieuwe rubriek op Beauty Addicts! Ik maak vaak foto’s met mijn telefoon en veel daarvan plaats ik ook op Twitter. Eens in de zoveel tijd wil een een blogpost maken waarin ik enkele van deze foto’s met jullie deel, omdat het me leuk lijkt om jullie een kijkje in mijn leven en achter de schermen te geven. Zo wordt mijn blog ook nog persoonlijker. Op verschillende andere blogs heb ik al soortgelijke rubrieken voorbij zien komen en ik vind ze altijd erg leuk, vandaar dat ik het ook op mijn eigen blog wilde in de hoop dat jullie het ook leuk vinden. Laat me weten wat je ervan vindt! De kwaliteit van de foto’s is natuurlijk niet zo goed als die van mijn spiegelreflexcamera, maar dat heeft ook wel weer zijn charme. Kijk mee naar mijn eerste foto’s van het nieuwe jaar.

Oud en Nieuw vierde ik dit jaar, net als vorig jaar, met vrienden. Vanaf de bovenste verdieping van het appartementencomplex van vriendin Lonneke hadden we een prachtig uitzicht over de stad en het vuurwerk. Happy New Year!

 

Nieuwe Kiboots look-a-like laarzen van O’moda kwamen binnen. Ze zitten heerlijk en het liefst draag ik ze iedere dag!

Na afloop van een tentamen kocht ik deze muffin om mezelf te troosten, want ik had er geen goed gevoel over. Als het wel goed ging had ik hem ook gekocht hoor, maar dan om mezelf te belonen ;). Achteraf bleek dat ik het tentamen toch gehaald had, whoop!

Jullie zullen veel food foto’s voorbij zien komen in de Behind The Scenes blogposts. I looooove food! Hier was ik met vrienden bij Sumo in Breda. All-you-can-eat sushi, omnomnom! Ook als je niet van sushi houdt is er genoeg keuze in andere gerechten trouwens. Echt een aanrader en van binnen ziet de zaak er ook prachtig uit.

Hier was ik aanwezig bij de John Beerens Bloggersdag.

Dit supertoffe nagellak heet Pink Friday en komt uit de Nicki Minaj collectie van OPI. Swatches van alle lakjes komen zeer binnenkort op de site.

Via Groupon ontdekte ik een – voor mij – nieuwe kapper hier in Breda: By Jeffrey. Ik was erg tevreden over het resultaat en de behandeling. Naast dat Jeffrey een onwijs leuke gozer is, heeft hij ook veel verstand van haar- en huidverzorging. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Ik was even vergeten hoe lekker Flowerbomb van Viktor & Rolf ook alweer rook. Hij stond achter in mijn kast een beetje verscholen achter alle andere geurtjes. Ik spoot hem weer eens op en oh wat ruikt hij heerlijk. Ik heb hem weer herontdekt :)

Ik sta op de cover van de VARA-gids! Via Twitter kon je je hiervoor opgeven en ik ben één van de gelukkigen die ook daadwerkelijk de cover gehaald heeft. Superleuk! Heb jij mij (en ook enkele andere beautybloggers!) al gespot?

In de Sp!ts van 31 januari zat een bon voor een gratis McFlurry Appeltaart. Hij was alleen die dag geldig, ter ere van de verjaardag van Koningin Beatrix. Ik twijfelde of ik hem zou halen want het is zo lekker maar ook niet bepaald gezond, maar besloot uiteindelijk om hem ‘s avonds toch te gaan halen samen met vriendjelief.

En, wat vonden jullie van deze eerste Behind The Scenes? Voor herhaling vatbaar? Laat het me weten!

Liefs, Laura

17 thoughts on “Behind The Scenes: Januari 2012

    1. Oh wat tof! Was op vrijdag 13 januari :) We komen hopelijk snel weer eens langs en dan ook hopelijk op een dag dat jij moet werken :D Heb je vaste dagen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.