Een paar kleine veranderingen

Categoriën Site

De afgelopen weken zijn er een paar kleine technische veranderingen doorgevoerd op Beauty Addicts die je misschien al opgemerkt had, maar misschien ook niet. Om iedereen ervan op de hoogte te stellen, wil ik er even een korte blogpost aan wijden.

Sinds een paar weken is de kolom waarin de blogposts verschijnen een stuk breder geworden. Hierdoor kan ik eindelijk bredere foto’s plaatsen en ook de tekst is breder. Ik vind dit zelf veel mooier en  ook een stuk prettiger lezen.

Ik vroeg me af of het misschien ook handig is als je een notificatie (e-mail) krijgt wanneer er op jouw reactie gereageerd is. Gisteren peilde ik dit idee even op Twitter en ik kreeg er veel positieve reacties op, dus ik heb het gelijk doorgevoerd. Wanneer je dus een vraag stelt in de comments en ik, of iemand anders, reageert daarop dan krijg je een e-mailtje. Zo hoef je dus niet steeds terug te komen om te kijken of jouw vraag al beantwoord is en kun je het ook niet meer vergeten om terug te komen. Ook wanneer er op een ‘gewone’ reactie, zonder vraag, gereageerd wordt, krijg je hiervan een e-mailtje.

Dan wil ik ook gelijk even van de gelegenheid gebruik maken om mijn vriend Rob te bedanken. Hij doet namelijk het technische gedeelte van de site en heeft er dus ook voor gezorgd dat deze veranderingen er gekomen zijn.

Verder zit ik ook al heel lang met het idee in mijn hoofd om de lay-out aan te passen. Ik vind hem nu wel erg roze en wil hem liever iets ‘cleaner’ en professioneler. Daar gaat echter heel veel tijd in zitten en helaas heb ik het op dit moment erg druk met mijn studie. Het zal dus waarschijnlijk nog even duren voordat er een nieuwe lay-out komt, tenzij iemand zich geroepen voelt om hem voor mij te maken, haha.

Ikzelf ben erg blij met deze kleine veranderingen, maar ik ben ook benieuwd naar jullie mening. Laat het me dus weten! Ook andere tips ter verbetering van de site zijn natuurlijk welkom.

Liefs, Laura

7 thoughts on “Een paar kleine veranderingen

  1. Ik vind alle veranderingen zeer positief en ook echte verbetering :) De kleuren aanpassen hoeft naar mijn mening niet echt al begrijp ik goed wat je bedoelt. Zo lang het maar niet TE clean en strak wordt he ;)

  2. Positieve veranderingen!
    Vooral het mailtje krijgen, is erg handig. Nu nog een nieuwe lay-out.
    En natuurlijk, bedankt Rob!
    (Voor het technische gedeelte, ;))

  3. Ik vind het zeker heel leuk dat je kunt zien of er gereageerd wordt op je comment, ik wil het eigenlijk ook zelf doen! En ja, wat zijn we toch zonder onze mannen hé, mijn verloofde regelt ook al het technisch gedoe, ik ben daar zo’n dummy in, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.