Tweezerman pincet

Categoriën Favorites, Testjes

Ik had al zo veel goeds over de pincetten van Tweezerman gehoord, maar op één of andere manier wilde ik nooit geloven dat ze zo veel beter waren dan andere pincetten. Ik bedoel kom op, hoe veel verschil kan er nu zitten tussen een goedkoop pincet en een ‘dure’ Tweezerman? Nou, veel dus. Ik ben inmiddels verliefd geworden op mijn Tweezerman en wil nooit meer een andere. De Tweezerman pincet wordt vaak ‘de beste pincet ter wereld’ genoemd en ik ben het daar helemaal mee eens. Ik heb spijt dat ik hem niet eerder gekocht heb.

Tweezerman verkoopt verschillende varianten en kleuren van de legendarische ‘Slant’ pincet. Op de site kun je ze allemaal vinden. Ikzelf ging voor de Mini Slant in de kleur Flamingo Pink. Dit is de kleinere variant van de standaard ‘Slant’. De reden hiervoor was voornamelijk de prijs. Voor de Slant betaald je zo’n 23 euro, voor deze mini variant 13 euro. Dat scheelt toch een hoop en ik vind het niet erg dat hij kleiner is. Hij ligt prima in de hand en hij komt in een handig kokertje waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen in je toilettas.

Wat maakt deze pincet nou zo geweldig? Het zit ‘m natuurlijk in het uiteinde. De stainless steel uiteinden sluiten perfect op elkaar aan en pakken ieder haartje, zelfs de hele kleine. En het gaat zo gemakkelijk, dat heb ik nog nooit met een ander pincet gehad. Op het eerste gezicht lijkt de pincet niet zo veel te verschillen van mijn andere pincetten, maar toch werkt hij veel fijner. Ik kan het niet echt uitleggen, je moet het eigenlijk gewoon ervaren.

Ik vind het absoluut zijn geld waard, en zou met de wetenschap die ik nu heb ook gerust 23 euro neerleggen voor de normale Slant Tweezer. Zeker als je weet dat je de pincet je hele leven lang gratis kan laten slijpen wanneer je het gevoel hebt dat hij wat botter geworden is en dus niet alle haartjes meer pakt. Je stuurt je pincet dan op naar Tweezerman (je betaalt wel de verzendkosten) en zij slijpen hem dan opnieuw en sturen hem weer naar je op. Goede service en erg handig!

Ik kocht de mijne bij ICI Paris XL, maar Tweezerman is ook verkrijgbaar bij Douglas, De Bijenkorf en via online shops.

Liefs, Laura

15 thoughts on “Tweezerman pincet

 1. Ik heb deze ook en hij is geweldig! Ik heb ‘m zo’n 4 jaar geleden voor m’n verjaardag gekregen en zonder dat hij ooit geslepen is werkt ie nog steeds geweldig en verwijdert alle, ook de meest kleine haartjes!

 2. Hmm je maakt me wel enthousiast nu…toch eens overwegen. De prijs houdt me tegen, maar ja…ik heb nu een paar verschillende goedkope varianten, geen van allen zijn ze echt fijn. Of te bot, of te scherp. Thanks voor de tip!

 3. Ik heb ook de mini slanted tweezer en ik wil nooit meer een ander! Ze zijn het geld echt waard en zijn best stevig. Ik heb hem al een paar jaar en het is nog steeds perfect scherp!

  1. Op de website van Tweezerman staat een adres waar je hem naartoe kunt sturen: http://www.tweezerman.com/sharpening-and-repair/ maar ik heb van sommige mensen ook gehoord dat ze terug waren gegaan naar de winkel waar ze hem gekocht hadden (bv. Douglas) en dat ze gelijk een nieuwe kregen of dat de winkel ervoor zorgde dat het pincet opgestuurd werd. Dat zou ik zelf eerst proberen, als ze dat niet doen dan kun je hem zelf altijd nog opsturen naar het adres dat op de Tweezerman site staat.

 4. Laura,

  Dankjewel voor je uitgebreide antwoord.
  Ik ga eens kijken.
  Zal eerst naar de winkel terug gaan waar die vandaan komt.
  Eens kijken wat ze daar zeggen.

 5. Ik zou niet anders meer willen …gebruikt hem al 20 jaar !!!! maar ik wist niet dat je die pincets ook kon laten slijpen ?????

 6. Hello Good Day,
  I would like to introduce my company as Manufacturer and Supplier of Manicure& Pedicure Tools Specialy Nail Nipper & Cutter, Nail Scissors, Nail file, Eyebrow Tweezer,
  Tip Cutter, Nail Pusher, Barber Scissors. Available all products at wholesale price.
  We works in High Quality Products. Our first priority is customer satisfaction.

  We can provide sample on your requirement. Please contact us.

  Thank you.
  Saleem
  ( Export Manger)
  NAWAZ EXPORTS COMPANY.
  Sialkot-Pakistan
  http://www.nawazexportscompany.com
  Ph: +92 3436367193
  Cel:+92 3316714547

 7. In Amsterdam bij Firma Moes messenwinkel & slijperij kun je je pincet laten slijpen. Vaak pakt ie niet meer lekker doordat ie gevallen is of gewoon stomp geworden door intensief gebruik. Wij kunnen hier in de meeste gevallen nog heel goed wat aan doen. De kosten hiervoor zijn 7,50 en meestal is je pincet de volgende dag weer klaar voor gebruik, Graag tot snel, opsturen mag natuurlijk ook. Gr. Jaap de Jong van Firma Moes messenwinkel & slijperij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.