Win een half jaar lang Axe Anarchy (for him or her)

Categoriën Winacties

Al eerder vertelde ik jullie over het feit dat Axe na 25 jaar eindelijk met een vrouwendeodorant komt en jullie hebben toen ook mijn positieve review kunnen lezen. Nu mag ik onder mijn lezers en lezeressen een half jaar lang Axe Anarchy deodorant verloten! Eindelijk weer eens een winactie waar zowel vrouwen als mannen aan mee kunnen doen. Lees verder wat je moet doen om kans te maken.

Hierboven zie je een advertentie voor Axe Anarchy for him and for her.  Aan jou de taak om te beschrijven wat je verwacht dat er hierna gebeurt. We kennen allemaal van de reclames the Axe effect voor mannen: een man wordt achterna gezeten en besprongen door vrouwen. Maar wat is the Axe effect wanneer beide seksen Axe deo gebruiken? Laat jouw creatieve gedachtenspinsels achter in een comment. Vergeet niet een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Laat ook even weten of je voor de mannenversie of vrouwenversie meedoet. Meedoen kan tot en met 27 februari 2012 23.59 uur. Ik ben benieuwd!

Liefs, Laura

34 thoughts on “Win een half jaar lang Axe Anarchy (for him or her)

 1. de hond word haast getrimd maar ze kijken elkaar in der ogen en en riem raakt door gesneden hollen achter de onsnapte hond aan maar ruiken lekker fris en eindigen in de passievolle zoennnnnnnnnnnnn door de axe

 2. omdat ik, zoals je weet helemaal WEG BEN van deze deo! eindelijk een Vrouwen Axe deo!

  Wat er in deze situatie gaat gebeuren: dat is natuurlijk het volgende,

  Die hond word een chinese naakthond, doordat die maaimachine tegen het lieve hondje aankomt. Die vrouw is helemaal dol op haar hondje, maar door het AXE effect heeft ze het niet door, die man en vrouw vliegen elkaar om de nek en ze leefde nog lang en gelukkig!

 3. Een man en een vrouw lopen door London. Je ziet ze elkaar aankijken bij de Big Ben. Even later spuiten ze allebei de deo op. Ze komen elkaar even later weer tegen en dan kunnen ze niet meer verder lopen. Je ziet dan twee soorten aura’s van hun afkomen blauw en roze en die verstrengelen in elkaar en worden allebei paars. Vanaf dat moment kunnen ze niet meer zonder elkaar en zijn ze voor altijd samen.

 4. Oh oeps. Ik heb de opdracht verkeerd begrepen. Oke nog een keer.
  Ze blijven elkaar aankijken en de man laat zijn bosmaaier vallen. De bosmaaier valt tegen het riempje van de hond waardoor de hond wegrent. De vrouw heeft het niet door. Pas als ze samen weglopen hebben ze het door. De man spuit weer deo en omdat het hindje een vrouwtje is, komt ze terug en leven ze nog lang en gelukkig met z’n drieen.

  Ik ga vokr anarcy for her,

 5. Wow, eindelijk een axe-vrouwendeo! hier heb ik echt op gewacht zeg! Mijn idee voor een perfect reclamespotje:

  De hond wordt een klein beetje maar, kuch kuch, getrimd. De man ziet het en bukt maar de vrouw ook. uit de tas van de vrouw rolt een axe-deo en de man ziet het, hij pakt het op en spuit in het rond, dan wordt alles helemaal roze, de hond word weer heel, alles goed en wel, ze zoenen elkaar en ze leefden nog lang en heel gelukkig:)

  Liefs, Britt

 6. Nou dat ze elkaar tijdje aanstaren en daarna elkaar ‘aanvallen’ met geexplodeerd haar en gescheurde kledingstukken tot gevolg? xd

 7. Magnetisch effect! Aantrekkingskracht is niet meer te stoppen ;) Doe mij de mannenversie maar. Zal wel alcohol in zitten en dat pikt mijn tere huidje helaas niet!

 8. Ik doe mee voor de vrouwenversie!

  Het hondje wordt kaalgeschoren maar die vrouw boeit het niet en dan zoenen ze samen. Maar als de deo geur weg is vragen ze af waarom ze met elkaar zoenden en gaan ze weer uit elkaar XD

 9. Ik denk dat de metaaldetector aan de hond vast gaat zitten, aan het riempje o.i.d., en dat die man en vrouw elkaar niet kunnen weerstaan en dat ze op het gras liggen te zoenen, en ze hebben helemaal niet door dat het hondje vast zit onder de metaal detector.

  Ik heb de andere comments nog niet gelezen, ik hoop dat ik een beetje orgineel ben :) en ik wil graag meedoen voor axe women.

  Ps leuke win actie!

 10. Ik denk dat ze zo enthousiast worden……
  dat ze elkaar bespringen en zoenen,
  maar dat al heel snel later de vrouw naar de volgende man gaat, en de man naar de volgende vrouw.

  En dan de meest rare types die zich dan met elkaar aangetrokken voelen.

  De knapste zakenman, met een toiletjuf. Of een vrouwlijk model met een putjesschepper.

  Lijk me wel een grappig beeld geven :D

  xxxx Sanne
  Succes met je leuke winactie <3
  p's ben heel benieuwd naar de Axe Anarchy for her!

 11. Hoe het afloopt: Zij laat haar hondje los (die rent weg) hij laat dan werkding vallen en ze vliegen op elkaar af (om het zo maar even te zeggen :p) whaha.
  Ik wil graag meedoen voor de vrouwenversie! (a)

 12. Leuke opdracht! :) In mijn hoofd ontstond het volgende filmpje:

  Man, denkend: ‘O nee, een vrouw, wat moet ik doen, dit gebeurd ook net terwijl ik het gras aan het maaien ben, help!’
  Vrouw, denkend: ‘O nee, een man, wat moet ik doen! Net nu ik de hond aan het uitlaten ben, lekker charmant, help!

  Dan springt de hond op en hooft opeens op magische wijze zomaar 2 deo’s in zijn bek, die hij aan de man en vrouw geeft. Zij spuiten die deo op en kijken elkaar aan:

  Man: ‘Hallo schone dame!’
  Vrouw: ‘Hallo stoere ridder.’

  Als 2 magneten worden de 2 naar elkaar toegetrokken en eindigen samen op een bankje, nogal heftig zoenend.
  Op de achtergrond zie je een spoor van gemaaid gras tussen het ongemaaide gras doorlopen, zwieberend, en eindigend op het bankje. Naast het bankje zit het hondje zelfvoldaan te kijken, ha.

  Oke, ik heb volgensmij net iets teveel fantasie om half 12 ‘s avonds ^^
  Ik doe trouwens mee voor de vrouwenversie. :)

 13. Gezien het thema “unleash chaos” is zie ik het vervolg van dit verhaal als volgt:
  Net op het moment dat het hondje versnipperd zal worden door de maaier veranderd het hondje ineens in een soort mini-honden-hulk. Het hondje heet namelijk Chaos, en die wil je niet boos maken. Toen het meisje zich die morgen klaar maakte sprayde ze de vrouwen deo van axe op en sprayde ze ook een beetje mannen axe op Chaos. Door deze encounter voelde onze uber-man-dogg zich aangevallen en brult hij als een leeuw naar de jongen om te laten zien van bij wie het vrouwtje hoort ;)

 14. Ik denk dat het hondje geen haar meer over houdt. De man let niet op met wat hij doet, en de vrouw let niet meer op haar hondje. Ik doe btw meer voor de vrouwenversie! :)

 15. Doordat de 2 de AXE geuren met elkaar versmelten op het moment dat de man en de vrouw elkaar zien gebeurt er het volgende:
  Op het moment dat de maaimachine het hondje raakt veranderd het hondje in een getrimde zwarte versie met blauwe letters AXE op z’n lijfje geschreven. De zaag gaat ook z’n eigen leven en snoeit de bladeren van de bomen in de vorm van een hart/hartjes. En in het gras op de achtergrond komen de letters LOVE and ANARCHY te staan…
  Het haar van de vrouw gaat rechtovereind staan in de vorm van een hart en bij de man krult alles op. Van de neus van z’n schoenen, tot aan de broekspijpen z’n shirt en zijn haren. De letters LOVE and ANARCHY komen overeind uit het gras en omcirkelen de vrouw en de man en er ontstaat een AXE hart. Dat even later uiteen valt/spat als 2 nieuwe bussen Axe deo. (1 voor de man en 1 voor de vrouw natuurlijk!) The end….
  Oja… ik ga voor de vrouwelijk versie!

 16. Langzamerhand lopen de man en de dame naar elaar toe. Tegelijkertijd vallen ze stijl achterover helemaal onder de indruk van het Axe effect.
  Ik doe graag mee voor de manneversie ;)

 17. Er komen van alle kanten mannen, vrouwen, honden aangerend want ja met het deo spuiten heeft ze de hond geraakt, waardoor ze moeten rennen voor hun leven en daarbij per ongeluk een boom omzagen.

 18. Het hondje ziet de grasmaaier op zich afkomen en rent weg waardoor de vrouw voorover valt. De grasmaaier heeft haar haren te pakken en ze heeft nog maar enkele zielige plukjes op haar hoofd. Net op het moment dat ze helemaal wilt flippen en schelden op de man, bukt hij zich naar haar toe. Ze ruikt de heerlijke geur van axe deo en vergeet het hele haar-drama. De man ruikt de ontzettend lekkere vrouwen deo en tilt haar op. Ineens komt er een grote blauw/roze wolk aandrijven waar ze samen opspringen en daar vliegen ze dan, op naar dromenland.

  Ik doe mee voor de mannenversie, kan ik vriendje eens lekker verassen :)

 19. Hahahaha ik denk dat als beide personen axe gebruiken er hetzelfde gebeurd als wat er in de game De Sims gebeurd, namelijk: “O jaa!” Hahaha :P! Ik doe uiteraard mee met de vrouwenversie!

 20. Ik doe mee voor de vrouwenversie!
  De man en vrouw worden door elkaars geur (van de deo) aangetrokken en komen steeds dichter bij elkaar waardoor de grasmaaier de riem van de hond doorsnijd. Het hondje (een vrouwtje) word ook aangetrokken door de mannengeur (van de deo) en rent blaffend op hem af. Door het geblaf komen er nog meer honden. Die hondjes stormen allemaal af op de man en vrouw (mannelijke honden op de vrouw en vrouwelijke honden op de man).
  XD

 21. Doe mee voor de vrouwen versie.
  Op een afstand had ik al vlinders in mijn buik, zou het komen door de (vlinder)maaier. Wilde heel, heel dicht bij hem zijn. De geur van AXE Anarchy was niet te weerstaan. Plots gebeurde er iets vreselijks. De riem van het hondje zat in de weg en werd gegrepen door de maaier, de motor sloeg af. Een luid gejank klonk in de verte. Het leek in de buurt van de vlaggenstok op ‘de green’.
  Ze renden er samen naar toe en vonden hondje AXE(L) zittend in The Hole aan de buitenkant omringd door de ‘The New AXE ANARCHY for Him + for Her. Was dit een toeval of instinctief?

 22. Ik doe mee met de mannenversie voor mijn vriendje lief he?

  Tom zat lekker gras te maaien maar opeens rook hij iets verleidelijks hij moest er naar toe en opeens zag hij een mooie meid staan. Hij wilde in haar ogen kijken en naar haar naam vragen. Hij liet alles los en bekommerde niet meer om zijn grasmaaier. Hij had zijn liefde vast en kuste haar de hele wereld om hem heen was hij vergeten…..

  Anne was aan het wandelen met haar hondje Poekie. Ze rook iets heerlijks echt iets mannelijks waar ze op zoek was. Ze hoefde niet lang te wachten want hij stond voor haar gespierd stoere blik en geur was onweerstaanbaar. Ze moest zijn heerlijke sterke armen voelen. Hij zoende haar en Anne´s wereld verdween om haar heen en zag niet meer wat er met poekie gebeurde…..

  Poekie verveelde zich altijd hetzelfde rondje in het park. Altijd moest dat oude vrouwtje hem aaien hij was het zat hij wilde iets spannends beleven. Toen stond zijn baasje stil hij wilde eerst haar roepen maar toen zag hij het draaiende ding. Poekie dacht niet langer na en sprong op de grasmaaier waarbij hij snelle rondje ging draaien…

 23. ze kijken elkaar aan, ruiken elkaar en zijn direct van slag.

  Hij maait met de maaimachine de riem van de hond kapot. Fifi sprint er vandoor, zo onder de indruk van alle chemistry en sparks flying. Man en vrouw moeten samen op hondenjacht. Al huppelend (want ze zijn van slag) belanden ze met zijn allen in de vijver, waar Fifi is gaan vissen naar golfballen. Happy End. Ik doe mee voor de vrouwengeur :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.