Vraag het John – De antwoorden

Categoriën Haar

Een paar dagen geleden plaatste ik een oproepje waarin je je vragen voor John Beerens kon stellen. Afgelopen maandag had ik een kort interviewtje met John, waar ik jullie vragen voorlegde. Vandaag de antwoorden.

Inge vroeg: “Mijn haar pluist altijd nadat ik mijn haren heb gewassen en het is opgedroogd. Wat kan ik hier het beste tegen doen?”
John antwoordt: “J Beverly Hills heeft een geweldig product hiervoor: de Shine Drops. Dit is een soort serum dat je zowel op droog als op nat haar aan kunt brengen. Het geeft een supermooie glans, zonder het haar te verzwaren en maakt het glad, zacht en kroesvrij.”

Lin vroeg: “Ik vraag me eigenlijk af hoe je serum precies moet gebruiken. Ik kreeg al een keer de tip dat ik serum in mijn haar moet doen na het wassen als het handdoekdroog is. Dat hielp al wel enorm, mijn haar pluist al een stuk minder. Maar is mijn haar dan bijvoorbeeld 3 dagen later nog steeds beschermd tegen hitte van een krultang? Als ik drie dagen later nog eens serum aanbreng dan lijkt mijn haar namelijk extreem vet. Dan trekt het niet in en ziet het er vies uit. Hetzelfde geldt wanneer ik het serum pas op droog haar indoe. Daarnaast, wat hoort serum eigenlijk allemaal te doen voor je haar?”
John antwoordt: “Mijn advies is om het serum wel iedere dag te gebruiken, maar gebruik dan minder product. Beter vaker weinig product, dan één keer veel product. Ook is het belangrijk dat je kwalitatief goede producten gebruikt. Je zal echt het verschil merken.”

Paula vroeg: “Mijn haar is sinds ik ongeveer een half jaar geleden een permanentbehandeling heb gehad echt een bosje stro. De kapper had dubbele vloeistof gebruikt en alsnog had ik geen krullen. Het was een goede kapper, maar het lag aan mijn haar. Blijkbaar zit het in de familie of zo. Ik gebruik al regelmatig een masker met (pure) kokosolie maar het pluist alsnog heel veel. Ik fohn of stijl het bijna nooit, ongeveer één keer per twee weken en nu vraag ik me af: hoe kom ik van die pluis af en hoe lang gaat het nog duren voordat die troep uit mijn haar is? Heb je tips?”
John antwoordt: “Het enige haar dat niet te permanenten is, is bandhaar, ookwel linthaar genoemd. Het kan zijn dat jij dit hebt, maar daarvoor zou je het eerst van heel dichtbij moeten bekijken, onder een microscoop bijvoorbeeld. Voor jouw haar, dat erg beschadigd is, raad ik de Platinum lijn van J Beverly Hills aan. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.”

Yasmine: “Laatst las ik een artikeltje over je haren andersom wassen. Eerst olie laten intrekken, dan wassen met conditioner en daarna wassen met shampoo. Maar heeft dit eigenlijk wel nut? Oke, de olie verzorgt, maar het is toch zo dat conditioner laat je haarschubben sluit en shampoo de schubben opent? Waarom zou je het op deze manier wassen?”
John antwoordt: “Het kan geen kwaad voor je haar, het is wat je persoonlijk het fijnste vind. Wel is het belangrijk dat je met droog haar gaan slapen, want nat haar beschadigt veel gemakkelijker.”

Tim vroeg: “Heb je een vrouw en eventueel kinderen? Zo ja, wat vindt zij ervan dat je zo druk en vaak weg bent?”
John antwoordt: “Ik heb geen vrouw en geen kinderen. Ik heb vroeger wel een vriendin gehad die er problemen mee had dat ik vaak weg was. Dat is dan erg jammer. Ik hou gewoon van mijn werk.”

Wist je trouwens dat John Beerens een eigen webshop heeft? Neem eens een kijkje, hij verkoopt prachtige producten! En natuurlijk heeft de webshop ook een eigen Facebookpagina.

Liefs, Laura

6 thoughts on “Vraag het John – De antwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.