essence nail colour³ ‘shopping trip in SOHO’

Categoriën Nagels

Sinds een paar weken is het assortiment van essence vernieuwd. Een leuke aanvulling zijn de nail colour³ nagellakjes. Dit zijn 3-in-1 lakjes die je apart of over elkaar kunt dragen. Er zijn zes varianten. Ik heb ‘shopping trip in SOHO’ en vandaag laat ik jullie de swatches hiervan zien.

Deze nail colour³ nagellakjes doen me denken aan de lakjes uit de Circus Circus limited edition van essence, die hadden ook aan iedere kant een lakje. Op de vepakking van de nail colour³ lakjes staat dat je de kleuren los van elkaar kunt gebruiken  of over elkaar heen kunt aanbrengen. Nu dekt zo’n nail art topper natuurlijk niet geweldig, dus die zou ik zelf niet los gebruiken. De andere kleur kun je wel prima los gebruiken of met de topper er overheen. De topper kun je ook over andere nagellakjes aanbrengen. Het is erg leuk om hiermee te experimenteren!

De basiskleur ‘shopping trip in SOHO’ is een roze kleur met een ieniemini kleine shimmer erin. Ik draag hier één laagje, maar om echt een mooie dekking te krijgen heb je twee laagjes nodig. Als je later nog de topper er overheen aanbrengt is één laagje van de basiskleur voldoende. Ik vind ‘shopping trip in SOHO’ een leuk kleurtje, maar niet heel bijzonder.

Een stuk leuker wordt deze lak met de ‘party all night long’ topper erover!

De nagellakjes lakken prima en blijven bij mij net zo lang zitten als de andere nagellakjes van essence (ongeveer 2 à 3 dagen). De topper lijkt ervoor te zorgen dat de lak extra snel droogt, nice! De combi van ‘shopping trip in SOHO’ vind ik leuk, maar niet geweldig. Wel heb ik op andere blogs al swatches gezien van de andere nail colour³ lakjes en die zagen er super uit dus ik ga zeker nog enkele andere varianten halen. Zo lijkt ‘midnight date’ me erg mooi; een blauwe lak met een blauwgroene flakie topper. Of  ‘ticket to the show’: een zwarte lak met een multicolour glitter topper. En ‘the boys are back in town’ moet ik ook nog zien te scoren: een grijspaarse tint met een lila glittertopper.

De essence nail colour³ kosten €2,79 per stuk voor 2 keer 4 ml.

Liefs, Laura

11 thoughts on “essence nail colour³ ‘shopping trip in SOHO’

  1. Tof dat je zo snel dit hebt gefixed! (eerst kon je niet verder klikken) . Ik heb zelf ‘boys are back in town’ en die vind ik erg leuk. Deze ziet er ook gaaf uit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.