Herôme The Real Dutch

Categoriën Nagels

Herôme heeft halverwege deze maand de nieuwe limited edition nagellakjes gelanceerd: The Real Dutch. Nagellakjes geïnspireerd op Nederland! De collectie bestaat ui 6 felle kleuren, ideaal voor de colour blocking trend. Lees verder voor meer informatie over deze collectie en een swatch van één van de lakjes.

Voor The Real Dutch ging W.I.C. by Herôme de straat op voor inspiratie, en dus kregen de nagellakken ieder een naam van een stad, maar dan in ‘straattaal’: Eindhovûh (Eindhoven), Utreg (Utrecht), Mokum (Amsterdam), Roffa (Rotterdam), Grûn (Groningen) en Agga Den Haag (Den Haag). Er zijn zes kleuren: blauw, geel, hard roze, oranje, limegroen en lilapaars. The Real Dutch kleuren zijn geïnspireerd op het rijke en diverse straatbeeld van onze steden en op de kleurrijke bloemenvelden en bloemisten.

Uit deze collectie heb ik de roze kleur ‘Mokum’, waarvan je hierboven een swatch ziet. Een leuke felroze kleur, maar niet heel bijzonder.

The Real Dutch limited edition van W.I.C. by Herôme ligt al vanaf 12 maart in de winkels. De limited edition lakjes worden om de twee maanden vernieuwd. W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Ze kosten €7,50 per stuk, of twee stuks voor €12,50.

Liefs, Laura

15 thoughts on “Herôme The Real Dutch

  1. Hippe kleurtjes, lekker frissig en fruitig. Ik moest wel lachen, toen ik de namen nog niet zag, dacht ik: die groene is wel apart en leuk. Zie ik dat de naam van dit lakje Eindhovûh is. Ik loop stage in Eindhoven en het is echt mijn stad. Typsich. Misschien een teken dat ik dit lakje MOET hebben? hihi..

    Liefs

  2. Leuke, frisse kleurtjes zijn het! Toch vindt ik ze niet heel speciaal, om er één te gaan kopen! Alhoewel, een nieuwe geel moet ik nog! Misschien Utreg? Haha! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.