KOH Sexy!

Categoriën Nagels

KOH heeft deze maand een nieuwe limited edition gelanceerd, genaamd ‘Sexy’. Want wie wil zich nou niet sexy voelen? Voor KOH Sexy zijn zes kleuren geselecteerd. Lees verder voor meer informatie over de kleuren en voor een swatch van één van de kleuren.

Het perzikoranje van Tease past bij een ondeugende, stoute bui, het mintgroen van Sensual is zacht en pittig tegelijk, terwijl het zonnegeel van Pleasure juist zinderende zomerhitte oproept. Ben je in een zelfverzekerde sexy bui dan hoort daar natuurlijk Daring rood bij. Flirt is uitdagend roze en het mysterieuze paars van Seduce is ongrijpbaar en daardoor onweerstaanbaar. Allemaal vrolijke en frisse kleuren.

Ik heb de gele kleur ‘Pleasure’ ontvangen. Om eerlijk te zijn sprak deze kleur me het minst aan van alle zes de kleuren.  Ik vind het wel een leuk geel kleurtje met mooie gele en zilveren shimmers, maar ben er niet weg van. Ik draag hier twee lagen, maar zoals je ziet dekt hij nog niet helemaal. Jammer. Tease, Sensual, Daring en Seduce lijken me wel erg mooi!

KOH is verkrijgbaar bij de betere parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-store in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De adviesprijs is €14,95. KOH Sexy is een limited edition. Elke twee maanden speelt KOH met een limited edition in op verrassende en actuele trends. KOH is geïnspireerd op de Japanse levenswijze, waarin lichaam en geest met elkaar in balans zijn.

Liefs, Laura

14 thoughts on “KOH Sexy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.