Catrice LE ‘Revoltaire’

Categoriën Nieuwe Collecties

Catrice komt in mei met een nieuwe Limited Edition genaamd ‘Revoltaire’. Natuurlijk bruin, subtiel groen, behoudend grijs en zachte nudetinten worden gecombineerd met heldere, felle kleuren. Een ware kleurenrevolutie dus. Kijk mee naar de producten.

Smokey Eyes Palette (€4,49)

Oogschaduwpaletten met drie kleurintensieve poederoogschaduwen, een eyeliner en een applicator met een sponsje aan de ene kant en een eyelinerpenseel aan de andere kant. De basiskleuren zijn subtiel en elegant als grijs, bruin kaki en goud. De highlights: koraalroze of gifgroen voor smokey eyes met een twist. Op het metalen doosje staat het ‘Revoltaire’ logo en aan de binnenkant zit een spiegeltje. Kleurencombinaties: C01 Toxic Combination en C02 Explosive Combination.

Velvet Matt Lip Colour (€3,99)

Velvet Matt Lip Colour zorgt voor een diepe kleur en volle, sensuele lippen met een matte finish, van nude en koraalroze tot intens rood. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb, C02 Nude Alarm en C03 Bloody Red.

Lip Brush (€2,99)

Nauwkeurig make-up aanbrengen is een must, zeker voor matte lippenstift, vandaar deze lip brush. Schuif na gebruik het kwastje terug in het hulsje – hygiënisch en praktisch!

Powder Blush (€3,99)

Revoltaire Powder Blush heeft een kleurverloop van nude naar koraalroze en een zijdezachte textuur. Verkrijgbaar in C01 Colour Bomb.

Ultimate Nail Lacquer (€2,49)

Verkrijgbaar in C01 Innocent Toxin, C02 Attracting Camouflage, C03 Colour Bomb, C04 Colour of Honor en C05 Mission Lilac.

Ik ben erg benieuwd naar deze collectie! De verpakking van de paletten ziet er geweldig mooi en luxe uit. De nagellakjes lijken me ook wel mooi en ik ben ook benieuwd naar de lipsticks in de kleuren Color Bomb en Nude Alarm. Wat vind jij van ‘Revoltaire’?

“Revoltaire” is in mei 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Liefs, Laura

13 thoughts on “Catrice LE ‘Revoltaire’

  1. De Limed Edition van Essence sprak me ook al aan, maar deze is ook weer echt heel mooi! Het tweede palletje en de eerste lipstick, ga ik zeker eens naar kijken! Nagellakjes, mag ik van mezelf niet meer kopen, haha! :)

  2. Ik vind deze collectie super! Ik ben heel benieuwd naar de paletjes (die ga ik sowieso halen), de lakjes, de lipsticks en de blush. Ik kan niet wachten tot hij uitkomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.