Celine Dion Signature EDT

Categoriën Parfum

Deze eau de toilette van Celine Dion ontdekte ik tijdens het event van COTY. Ik vond hem verrassend lekker en had totaal niet verwacht dat hij van Celine Dion zou zijn. Want eerlijk is eerlijk, als ik aan Celine Dion denk, dan denk ik niet aan een sensuele, bloemige en fruitige geur. Toch ruikt deze geur zo, en hij heet nog ‘Signature’ ook. De geur is haar ‘op het lijf geschreven’ en is even tijdloos als de zangeres zelf.

De verpakking is simpel, klassiek, elegant en eveneens tijdloos. De flacon bevat een leuk detail: een silhouet van Celine Dion zelf. Ik moet zeggen dat ik haar er niet gelijk in herkende, maar ik vind het wel een leuk detail.

De geur opent met noten van mimosabloesem, guave en zoete appel. Het hart bestaat uit een bloemig boeket van jasmijn, rozen en magnoliabloesem, wat zorgt voor een bloemige, sensuele geur. De basisnoten zijn muskus, amberhout en een vleugje sandelhout.

Ik ben dus erg verrast door deze geur. Ik rook hem toevallig tijdens het event, maar had hem zelf nooit uit het rek gepakt om te ruiken. De geur is zeker de moeite waard om even te besnuffelen bij de drogist. Helaas blijft hij niet erg lang hangen, maar het is dan ook een eau de toilette. Gewoon na een paar uurtjes nog eens sprayen.  Hij is verkrijgbaar vanaf april 2012 bij de bekende drogisterijen voor een zacht prijsje. Er is tevens een body lotion verkrijgbaar van de geur.

Adviesprijzen:

Eau de Toilette, 15 ml: €15,00
Eau de Toilette, 30 ml: €22,00
Body Lotion, 200 ml: €10,00

Liefs, Laura

11 thoughts on “Celine Dion Signature EDT

  1. Wat een prachtige flacon! Hij lijkt me heerlijk. Zodra hij in de winkels ligt ga ik hem even besnuffelen, ik ben benieuwd! Hij is gelukkig ook niet zo duur!

  2. Mooie uitstraling van het parfum ben benieuwd vaak heb ik niet zo’n hoge pet op van Celeb geurtjes en vind ik het meer een marketing truc maar sommige zijn verassend goed en lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.