Behind The Scenes: Februari 2012

Categoriën Personal

Vorige maand introduceerde ik een nieuwe categorie hier op Beauty Addicts namelijk ‘Behind The Scenes’. Eens in de zoveel tijd geef ik jullie in zo’n artikel een kijkje in mijn leven en achter de schermen. Dit werd erg goed ontvangen en hier ga ik dan ook zeker mee door. We zijn weer een maand verder en ik vond het nu wel weer tijd voor de tweede editie. Kijk mee naar mijn maand februari.

In mijn kamer staat een mand met ‘magazines’ erop. Ooit eens gekocht bij Xenos. Die mand zit dan ook echt helemaal vol met tijdschriften want ik ben een echte tijdschriftenfreak. Er komt natuurlijk een moment dat er niets meer bij past. Geen probleem, dan stapelen we het gewoon op. Maar er komt ook een moment dat die stapel te hoog wordt en de tijdschriften er vanaf vallen. Dat moment is nu gekomen. Ik heb al mijn tijdschriften uitgezocht, een deel weggegeven en een deel weggegooid. Nu kan er weer wat bij in de mand.

Erg fijne foundation van L’Oréal waar jullie hier al de review van hebben kunnen lezen.

Noem me een nerd, maar ik vind (bord)spelletjes zo leuk om te doen! Met vrienden houden we regelmatig een ‘spelletjesavond’. Hier speelden we ‘Ticket to Ride’. Leuk spel!

Erg fijne hairspray van Wella Pro Series, en helemaal niet duur! Ik geloof dat hij tussen de 3 en 4 euro kost. Ik kocht deze ik België, maar heb hem gelukkig hier in de buurt ook bij een haarwinkeltje gezien. Bij drogisterijen ben ik hem nog niet tegengekomen of kijk ik er gewoon overheen?

Deze droogshampoo van Tigi Catwalk heb ik veelvuldig gebruikt en nu is hij helaas op :(

Wanneer ik ga bowlen gebeuren er altijd twee dingen: 1. Ik verlies altijd. 2. Een van mijn nagels breekt af. Eén van deze twee dingen gebeurde deze keer echter niet…

I won! Twice. Owyeah. Mijn nagel brak helaas wel af…

Ik had al in tijden niets meer gebakken. In de kast vond ik een pak cakemix voor marmercake wat aan de datum was. Een goede reden om weer eens een cake te bakken. Toen ik de mix in het cakeblik deed, dacht ik: hij is wel erg dik. En wat was het weinig. Nou ja, dat zou vast wel goed komen in de oven. Ik had de cake nog geen 10 seconden in de oven zitten toen ik de eieren nog op het aanrecht zag liggen. Oeps, vergeten! Dat krijg je als je een cake maakt en met een half oog GTST probeert te volgen. Ik heb toen snel de cake uit de oven gehaald, het beslag weer in de kom gedaan, de eieren erbij en weer mixen. Uiteindelijk is het dus geen marmercake geworden, maar een chocoladecake-achtig iets. Was nog best te eten, haha.

Dit zijn de voorjaarskleurtjes van Trind. Geweldig, ik hou van pastelkleurtjes! :)

Deze mascara van Yves Rocher vind ik verrassend fijn. Ook hier komt nog een artikel over.

Hier was ik aanwezig bij de presentatie van J Beverly Hills. Een merk met heerlijke haarproducten. Ik ben fan!

Ook had ik een open dag van twee PR bureaus. Op deze tafel zie je prachtige Sisley producten.

Met de EasiYo kun je je eigen yoghurt maken, in allerlei verschillende smaken. Hoe tof is dat? Het past ook helemaal in de trend van je eigen brood bakken, etc. Het is leuk en gemakkelijk om te doen en de yoghurt smaakt prima. De EasiYo is te koop bij De Tuinen en is nu in de aanbieding met 50% korting voor €9,99.

Liefs, Laura

20 thoughts on “Behind The Scenes: Februari 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.