3x fijne zelfbruiners!

Categoriën Testjes

Vandaag heb ik voor jullie een 3-in-1 review met zelfbruiners van Australian Gold, Designer Skin en Paula’s Choice. Ze zitten allemaal in een tube. Ik heb ze de afgelopen weken getest en vind ze erg fijn. Vandaag vertel ik jullie per zelfbruiner wat ik er zo fijn aan vind.

Allereerst de zelfbruiner van Australian Gold. Australian Gold wordt wereldwijd geroemd om de zelfbruiners en ook ik ben fan van dit merk. Het fijnste aan deze Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion vind ik dat hij megasnel werkt. Na zo’n 3 uur had ik al een prachtige, natuurlijke en streeploze bruine teint. Ideaal als je een feestje hebt en nog even snel een bruin kleurtje wil hebben! De kleur houdt zo’n 2 tot 3 dagen aan bij mij. Hij trekt redelijk snel in. Verder ruikt deze lotion erg lekker fris; hij heeft niet zo’n typische zelfbruinergeur. Ook bevat de formule kamille- extract en vitamine E vanwege hun verzorgende en verzachtende eigenschappen. Prijs: € 17,95 voor 130 ml.

Toen ik zag dat mijn geliefde huidverzorgingsmerk Paula’s Choice ook een zelfbruiner had, móest ik die natuurlijk wel proberen. Deze zelfbruiner heeft een kleurtje zodat je kan zien waar je het aangebracht hebt en de kans op strepen verkleind wordt. Een nadeel van deze zelfbruiner is dat je erg lang moest wachten met aankleden (Paula’s Choice adviseert een uur!), wil je vlekken op je kleding voorkomen. Het resultaat is wel mooi: iets donkerder dan de lotion van Australian Gold, maar werkt minder snel, en de kleur houdt zo’n 2 tot 3 dagen aan. Hij is vrij van geur- en kleurstoffen en niet getest op dieren. Prijs: €16,10 voor 148 ml.

Tenslotte de ‘Just Say Yes!’ zelfbruiner van Designer Skin. Deze zelfbruiner vind ik erg lijken op die van Australian Gold. Ook deze ruikt lekker fris, bevat kamille-extract en vitamine E en geeft een prachtige natuurlijke teint. Hij werkt snel, na zo’n 4 à 5 uur had ik al een mooi bruin kleurtje, maar dus niet zo snel als die van Australian Gold. ‘Just Say Yes!’ van Designer Skin bevat een mooie subtiele shimmer die je nauwelijks ziet maar wel voor een mooie glans zorgt. Prijs: €24,95 voor 130 ml.

Substanties van de zelfbruiners

Restultaat Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion 

Als ik echt zou moeten kiezen dan zou ik voor de Australian Gold Instant Bronze Self Tanning Lotion gaan, vanwege de snelle werking en de prijs. Het resultaat van de Australian Gold zelfbruiner zie je op bovenstaande full face foto. Let wel: ik draag ik ook poederbronzer op mijn wangen. Op de tweede plek komt dan de ‘Just Say Yes!’ zelfbruiner van Designer Skin omdat deze vrijwel identiek is aan die van Australian Gold. Persoonlijk vind ik hem zelfs nog iets lekkerder ruiken, maar hij werkt iets minder snel dan die van Australian Gold en is iets duurder. De zelfbruiner van Paula’s Choice werkt ook prima, zorgt bij mij voor de donkerste kleur, maar je moet wel lang wachten met aankleden. Andere zelfbruiners die ik erg fijn vind zijn die van Yves Rocher, Estée Lauder en Dove.

De zelfbruiner van Paula’s Choice is verkrijgbaar via de website en de zelfbruiners van Australian Gold en Designer Skin zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Check ook www.australiangoldtanningclub.nl en www.designerskintanningclub.nl.

Liefs, Laura

13 thoughts on “3x fijne zelfbruiners!

  1. Bij professionele zonnestudio’s in Nederland en België. Op de site kan ik verder helaas ook geen exacte filialen vinden…

 1. Wauw, over Australian Gold heb ik vaker goede dingen gelezen en bij jou staat ‘ie ook erg mooi en natuurlijk! Toch maar ‘es achteraan gaan.. En die oogschaduw staat je ook super. :)

 2. Hey, Bedankt voor deze review want ik ben op zoek naar een goede selftanner!
  Had al het een en ander vergeleken op youtube… Zelf heb ik de L’oreal sublime bronzer voor het gezicht, maar alhoewel hij eerst wel o.k. ruikt, heeft het na een tijdje toch zo’n typische self-tan-geur. Ik ben echt op zoek naar een self-tanner die dus niet stinkt. Ik had een filmpje gezien van Juicystar07 over een merk “Sun” die dus helemaal niet schijnt te stinken…maar die kan ik niet bestellen hier in Nederland. Anders had ik die wel willen hebben natuurlijk. http://www.youtube.com/watch?v=r55fxDqa704 Ik heb ook een selftanner voor het gezicht van Estee Lauder gehad, maar die maakte mijn huid erg droog. Heb je daar ook last van gehad?

  Maar hoe is de geur van Australian Gold na een tijdje? Als hij niet stinkt dan wil ik die graag proberen. Ik had ook gezien dat 2 meiden van Toneitup (fitness beachbabes) ook Australian Gold gebruiken, dus…toen werd ik er wel benieuwd naar! :)

 3. Ohja bij Sunday’s hebben ze Australian Gold self tanner niet! Waar haal jij het? Want dat had ik pas gevraagd omdat ik zag dat ze allerlei Australian Gold dingen verkochten, maar helaas…

  1. Hi! Ik heb bij de zelfbruiner van Estee Lauder geen last gehad van een droge huid, maar dat kan natuurlijk per persoon verschillen en het is heel goed mogelijk dat jouw huid er anders op reageert.

   De geur van Autralian Gold blijft best lang hangen, maar het is niet de typische zelfbruinergeur die je ruikt. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat jij de geur van deze zelfbruiner niet lekker vindt en dan kan het best vervelend zijn als je die geur zo lang blijft ruiken.

   Ik heb deze tube van Australian Gold toegestuurd gekregen via het PR Bureau. Ik heb van meerdere mensen vernomen dat het merk niet gemakkelijk verkrijgbaar is. Op de site van Australian Gold staat alleen dat het verkrijgbaar is bij “de betere professionele zonnestudio’s in Nederland en België”. Maar ja, daar heb je niet echt veel aan. Jammer dat ze het niet bij Sunday’s verkopen! Misschien kun je contact opnemen met Australian Gold via het contactformulier op hun website en dan vragen of zij weten waar het bij jou in de buurt verkocht wordt? http://www.australiangoldtanningclub.nl/contact.php Succes!

 4. Hoi, ik vind de zelfbruiner van St. Moriz heel fijn, die ruikt niet en trekt heel snel! En als je de lotion daarvan gebruikt heb je ook geen last van droge huid. Echt mijn beauty ontdekking van dit jaar!

  Ik vind ook die van Australian Gold er een beetje cheap uitzien.. maar dat is mijn mening!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.