Budgettip! Catrice feMALE Eye Aquarelles Duo Chalks (TBS Shimmer Cubes look-a-like)

Categoriën Ogen, Testjes

Gisteren ging ik met mijn moeder shoppen in Rotterdam Alexandrium (shoplog volgt) en daar liep ik een Kruidvat binnen om te kijken of de nieuwe limited editions van Catrice en essence er al lagen. Helaas, bij het eerste filiaal lagen nog de oude collecties. Bij het andere filiaal had ik meer geluk: Catrice ‘feMALE‘ en essence ‘season of extremes‘ lagen in de schappen. Van essence ‘season of extremes’ heb ik niks meegenomen, want ik heb al genoeg nagellak gekocht de laatste tijd ;). Van Catrice ‘feMALE’ vond ik de producten waar ik voor ging iets minder interessant dan gedacht. Totdat mijn oog viel op deze ‘ eye aquarelles duo chalks’. Ik vond ze wel héél erg veel lijken op de shimmer cubes van The Body Shop. Ik swatchte snel alle kleuren en nam 2 van de 3 pakjes mee, want ze zagen er erg goed uit!

De eye aquarelles duo chalks komen per 2 stuks in deze kleine doosjes. Ik nam C01 Love Me Gender (koper en bruine kleur) en C02 Tomboy (blauw met grijs) mee. Daarnaast is er ook nog een duo C03 Boys Are Back, met een mauve en donkergrijze kleur.

 De blokjes zitten in precies dezelfde plastic verpakking als de Shimmer Cubes van The Body Shop.

Ze passen zelfs in het plastic bakje van de Shimmer Cubes. Zo’n groot vierkant bakje krijg je er niet bij (want je koopt ze per twee stuks), maar de kleinere plastic vierkanten doosjes dus wel. Mocht je al Shimmer Cubes hebben, dan kun je deze er leuk mee combineren.

De swatches!

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm verrast ben door deze ‘eye aquarelles duo chalks’ van Catrice. Ze doen qua kwaliteit niet veel onder voor die van The Body Shop. Deze van Catrice zijn misschien íets poederiger, maar het verschil met die van TBS is nauwelijks merkbaar. De kleuren zijn anders, maar ook erg mooi, en sommige kleuren lijken wel heel erg op die van TBS! Helaas krijg je er geen groot vierkant doosje bij, da’s het enige minpunt vind ik. Deze fantastische ‘eye aquarelles duo chalks’ zouden eigenlijk in het vast assortiment moeten komen! Ze kosten 2,99 voor 2 blokjes wat écht niet duur is als je ze vergelijkt met de shimmer cubes van The Body Shop (€22,- voor 4). Ik zou zeggen: rennen naar de winkel! Get them while you can!

Een ooglook met deze juweeltjes volgt snel!

Liefs, Laura

25 thoughts on “Budgettip! Catrice feMALE Eye Aquarelles Duo Chalks (TBS Shimmer Cubes look-a-like)

  1. Ik wil al een eeuwigheid die van TBS, maar vind ze toch een beetje duur. Ik denk dat ik ze wel van mijn wishlist kan schrappen nu ik deze heb gezien! Hopelijk komen er nog meer kleurtjes :)

    1. Oh, maar ze zijn niet echt poederig hoor! Alleen íets poederiger dan die van TBS. Maar het verschil ik nauwelijks merkbaar… :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.