Review LUSH Lente- en paasproducten

Categoriën Testjes

 

Al eerder vertelde ik jullie dat LUSH ook die jaar weer heerlijke lente- en paasproducten heeft. Een paar van die producten heb ik inmiddels geprobeerd en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.

Hou je van de geur van Snow Fairy of The Godmother? Dan is dit product, Fluffy Egg, echt wat voor jou! Deze bath bomb heeft namelijk dezelfde geur. Ik gooide dit hele ei in één keer in bad wat resulteerde in fel roze gekleurd badwater met verzorgende oliën. Binnen ongeveer anderhalve minuut was het hele ei opgelost. Het bad rook mierzoet naar snoepjes en suikerspinnen. Ik kan me voorstellen dat de geur misschien een beetje too much is voor sommige mensen. In dat geval kun je het ei ook in een paar delen verdelen, zodat je nog steeds de zoete geur ruikt, maar minder. Prijs: €5,50

The Carrot vind ik ook geweldig. Het voordeel van dit product is dat je hem meerdere keren kunt gebruiken, ongeveer zo’n 6 keer, en dat voor €8,95. LUSH adviseert om de wortel aan het loof vast te houden en een paar keer door het badwater te halen. Ik houd hem liever zo’n 5 minuten in het water. Ik kreeg weinig bubbels, maar heb ontdekt dat sproeien met de douchekop in bad wel voor bubbels zorgt. The Carrot ruikt heerlijk naar zwarte bessen, gecombineerd met citroen en bergamot. Wist je trouwens dat je dit (voeten)badwater heel goed kunt gebruiken om je plantjes water te geven?

Putty For Your Hands is een handreiniger. Hij bevat tea tree-, kamille-, en lavendelolie wat lekker verzorgend is voor je handen. Verder zit er shea boter, korenbloem en talk in. Ik ben niet echt weg van de geur, maar vind het ook niet stinken. Als je vaak op een dag je handen wast, kan zeep je handen uitdrogen. Een handreiniger als deze is dan een fijn alternatief. Je maakt je handen nat, ‘zeept’ ze in met de handreiniger en spoelt de witte melkachtige laag daarna weer van je handen af. Het resultaat: zachte, schone handen. Wat ik minder vind aan deze handreiniger is dat hij een beetje brokkeliger is, wat niet echt fijn werkt. Prijs: €9,95 per 100 gram.

The Guv’ner is een nieuw deodorantpoeder, gebaseerd op de formule van The Greeench.  Houtskoolpoeder is gecombineerd met lycopodiumpoeder. Lycopodium werd van oudsher gebruikt bij huidaandoeningen. In the Guv’ner verkoelt het je huid en werkt het absorberend. Het houtskoolpoeder helpt ook transpiratie te absorberen. Verder zit er patchoelie in, dat de huid verkoelt en wat samentrekt (en geur geeft!) en saliepoeder, dat een anti-septische werking heeft. De geur van The Guv’ner vind ik helemaal niks, maar dat is persoonlijk. Je moet het poeder aanbrengen op schone, droge oksels. Breng een klein beetje poeder aan op je vingers of handpalm en wrijf dat onder je oksel. Doe het boven de wasbak, dan spoel je het poeder dat je eventueel hebt gemorst zo weer weg. Tja, praktisch is anders. De deodorant werkt redelijk bij mij, maar ik heb betere deodorants gehad. Al zijn die niet zo verantwoord als die van LUSH…

De lente- en paasproducten zijn tijdelijk verkrijgbaar in de LUSH filialen en via de online shop.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Review LUSH Lente- en paasproducten

  1. Ik ben gék op deze nieuwe producten! De Guv’ner deodorant heb ik aan mijn vriend gegeven, die ‘m nu gebruikt. Hij vindt ‘m op zich wel fijn, alleen de manier van aanbrengen is niet zo handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.