Yves Rocher wimperverlengende mascara 360°

Categoriën Ogen, Testjes

Deze mascara van Yves Rocher ligt al een hele tijd in mijn ‘nog-te-reviewen-bak’. Steeds maar weer pakte ik gewoon mijn vertrouwde Max Factor False Lash Effect mascara. Uiteindelijk besloot ik om deze Yves Rocher wimperverlengende mascara 360° toch maar eens te proberen. Kijk mee naar mijn review.

Deze mascara belooft de wimperhaartjes perfect te scheiden en te verlengen. Het geheim zit hem -natuurlijk- in het borsteltje. Het is een siliconen borsteltje en die gebruik ik ook het liefst. De mascara belooft verder 12 uur lang perfect te blijven zitten.  

Op bovenstaande foto zie je mijn wimpers zonder mascara.

Hier draag ik twee laagjes van de wimperverlengende mascara 360°

Op deze foto kun je goed zien dat mijn wimpers mooi gescheiden zijn.

Full face

Al met al ben ik redelijk tevreden of deze mascara. Ik had er niet veel van verwacht, maar hij werkt best goed voor mij. Hij scheidt en verlengt mijn wimpers goed. Wel moet je oppassen voor spinnenpootjes en klontertjes wanneer je 2 of meer laagjes aanbrengt. Ook merk ik dat hij gedurende de dag mijn wimpers wat verzwaart, dat vind ik wel jammer. Hij geeft helaas weinig volume en krul, maar dat is ook niet wat deze mascara belooft.

Op de website van Yves Rocher vond ik trouwens alleen deze mascara met blauwe huls, nu voor de helft van de prijs (€8,75) Volgens mij is hij gewoon hetzelfde als deze met goudkleurige huls, alleen in een andere verpakking. Die met gouden huls kon ik los niet vinden, maar wel in dit setje met lipstick en make-up tasje (€19,44). Wellicht dat ze hem in de winkel wel gewoon los verkopen.  

Pluspunten:

  • Verlengt mijn wimpers
  • Scheidt mijn wimpers goed

Minpunten

  • Verzwaart mijn wimpers gedurende de dag
  • Oppassen voor spinnenpootjes en klontertjes bij 2 of meer laagjes

Cijfer: 7

Liefs, Laura

11 thoughts on “Yves Rocher wimperverlengende mascara 360°

  1. ik vind hem wel mooi! maar ik dacht al dat het net geen spinnenpootjes zijn… wel jammer. maar opzich, bij voorzichtig gebruik krijg je er idd mooie wimpers mee.

  2. Deze mascara zag ik laatst in de winkel en toen vroeg ik me al af of hij vergelijkbaar is met die van Max Factor. Ik vind het een mooi resultaat, maar gezien de kans op klontjes en spinnenpoten blijf ik toch trouw aan mijn Masterpiece:)

  3. Ziet er goed uit, maar mascara’s die verzwaren werken bij mij nooit zo goed… En mijn wimpers worden al snel spinnenpoten, dus deze zal voor mij niets zijn. Bij jou is hij wel erg mooi! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.