Philips Lumea: Elke dag een zijdezachte huid

Categoriën Advertorial

Over de Philips Lumea heb ik eigenlijk alleen maar positieve verhalen gehoord. Met de Philips Lumea zou je door middel van IPL pijnloos kunnen ontharen, wat resulteert in een zijdezachte huid zonder ingegroeide haartjes. Het apparaat is bovendien draadloos en de lamp hoeft niet vervangen te worden. Hoe langer je de Philips Lumea gebruikt, des te langer zullen de haartjes wegblijven. Of de haartjes helemaal kunnen verdwijnen weet ik niet, maar ik denk het eerlijk gezegd van niet. Maar hé, als de haartjes een paar weken wegblijven en ik vervolgens alleen maar even hoef te scheren en te flitsen om weer wekenlang een gladde huid te hebben, dan ben ik al lang blij! Nu kan ik jullie natuurlijk van alles vertellen over de Philips Lumea, maar ik kan dat denk ik veel beter overlaten aan de productmanager van Philips, Caroline Besuijen, en aan dames die de Philips Lumea al getest hebben. Bekijk onderstaand filmpje voor meer informatie over de Philips Lumea.

De prijs voor de Philips Lumea was eerst €499 euro, maar nu heb ik hem al bij diverse webshops voor €399 gezien. Nog een hoop geld natuurlijk, maar wat een heerlijk idee om nooit meer te hoeven scheren, te epileren en/of te harsen! En als het echt werkt heb je het geld binnen een paar jaar terugverdiend.

Mijn vraag aan jullie: zouden jullie het leuk vinden om een review over de Philips Lumea te lezen op Beauty Addicts? Ik ben namelijk wel heel erg nieuwsgierig geworden naar dit apparaat en wil hem gaan testen!

Liefs, Laura

5 thoughts on “Philips Lumea: Elke dag een zijdezachte huid

  1. Ik heb ‘m thuis ook en zou graag jouw ervaringen erover lezen :)
    Bij mij werkt ie tot nu toe zeker niet als permanente ontharing, maar ik kan nu wel een keertje een dag overslaan met scheren, waar ik eerst ‘s ochtends al haartjes had als ik me ‘s avonds had geschoren. (Gebruik hem alleen onder m’n oksels)

  2. Ik ben de philips lumea precision (de nieuwste versie waarbij je ook een precisiestukje voor het gezicht bijkrijgt) nu al een hele poos aan het testen via The Insiders en moet zeggen dat het bij mij erg goed werkt.
    Je mag om de 2 weken flitsen en ik heb er nu al 4 sessies op zitten. Het haar op mijn benen begin ik na een week ongeveer stilletjes aan terug een beetje te voelen op bepaalde plekjes en onder mijn oksel heb ik slechts op 1 plekje nog iets van 10 haartjes die na 1,5 week terugkomen :)
    Het is een beetje afhankelijk van je huidkleur en haarkleur hoe goed het werkt.
    Ik denk dat ik na 6 sessies vrijwel nooit meer zal hoeven scheren, enkel het flitsen bij houden om de zoveel tijd! Ben wel benieuwd hoe jij het zal ervaren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.