Speel Hi WallTV en win!

Categoriën Advertorial

Wie belt er nou nog? Tijden veranderen en sommige dingen gaan vanzelf voorbij, hoe vermakelijk ze ook zijn, zoals bellen en de daarbij behorende belspelletjes! Ken je ze nog, die belspelletjes van CallTV? Hoewel zogenaamd niemand er naar keek, waren ze stiekem toch best wel leuk! Om de nieuwe Messaging abonnementen onder de aandacht te brengen heeft Hi daarom besloten enkele belspelletjes terug te brengen, die je nu zonder dat je hoeft te bellen kunt spelen. Want ja, wie belt er nog nog? Hi doet het ‘gewoon’ op Facebook. CallTV wordt WallTV!

Je speelt het spel 1-op-1 tegen de gastvrouw, die je wellicht bekend voorkomt. Iedereen die meespeelt maakt elke week, 5 weken lang, kans op een HTC One X. En dat is niet alles, want als absolute hoofdprijs kan elke Facebooker die het woord goed raad een gloednieuwe Volkswagen up! ter waarde van € 10.645,- winnen! Woah! Elke woordpuzzel wordt ingeleid door een speciaal daarvoor gemaakt filmpje. Vervolgens kun je het woord proberen te raden. De gastvrouw vertelt je dan weer of het woord goed is. Zo niet, dan geeft ze je nog enkele hints. Hieronder vind je alvast een voorbeeld van zo’n filmpje:

Ik heb het spel gisteren al even gespeeld en vond het erg leuk. Het werkt zelfs een beetje verslavend! Nieuwsgierig geworden? Speel dan nu Hi WallTV!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Speel Hi WallTV en win!

  1. Haha wat grappig!! Ik ergerde me altijd aan die spelletjes.. Ze kwamen altijd in de reclame van gtst in de ochtend.. en ze duuurde steeds langer en langer haha!

    1. Joyce, dit is een advertorial. Een betaald artikel dus. Hiervoor krijg je een concept aangeleverd door de klant die je zelf een klein beetje mag aanpassen, maar sommige dingen moeten er gewoon in. En voor jouw informatie: hij stond hier eerder online dan op Beautygloss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.