Review Tigi Bed Head Candy Fixations

Categoriën Haar

Ongeveer 1,5 maand geleden schreef ik over de nieuwe lijn van Tigi: Candy Fixations. Deze lijn bestaat uit stylingproducten die heerlijk naar snoepjes en andere zoetigheden ruiken. Vandaag de review van deze lijn.

Na mijn haar gewassen te hebben met shampoo breng ik eerst de Totally Baked Volumizing & Prepping Hair Merengue aan. Dit product verstrekt de werking van andere styling producten en het geeft volume en lichte hold geeft. Door de omschrijving van de werking had ik verwacht dat het een soort mousse zou zijn, maar het is meer een foam. Schuim dus, en het ziet er net zo uit het schuim van een douchegel. Voor mijn haar heb ik naar 1 tot 2 pompjes nodig en dit breng ik aan bij de haaraanzet. Na het föhnen merk ik inderdaad dat het gelijk volume aan mijn haar geeft! En oh, wat ruikt dit spul heerlijk naar caramel! Prijs: €23,00 voor 207 ml.

Voordat ik mijn haar föhn breng ik eerst nog een pompje Glaze Haze Smoothing Serum aan en dit verdeel ik door mijn haar. Dit verkort namelijk de droogtijd van het föhnen, het geeft glans en heeft een vochtwerende werking tot wel 12 uur lang, hoewel ik van dat laatste niet zo heel veel merk. Ruikt lekker naar crème brûlée! Hij kost €19,50 voor 60 ml.

Als mijn haar droog is spray ik een paar keer de Sugar Shock Spray door mijn haar. Het geeft mijn haar textuur en een beetje body zoals een ‘beach spray’. Ruikt zoet naar suikerspin. Hij kost €21,90 voor 150 ml.

Daarna verdeel ik een beetje van de Mega Whipped Marshmellow Hair Texturizer over mijn handen en dit kneed ik in mijn haar. Dit geeft met wat meer structuur aan mijn haar en het zorgt ervoor dat mijn slag beter uitkomt. Ik had verwacht dat het een heel luchtig product zou zijn, zoals slagroom, maar dat is het niet. Niet dat het mijn haar verzwaart, maar de textuur van het product is een beetje boterachtig. Het ruikt naar – hoe kan het ook anders – marshmellows. Een potje bevat 105,5 gram en kost €21,90.

De volgende dag zit mijn haar weer een stuk platter en is het volume in mijn haar grotendeels verdwenen. Daarom breng ik graag de volgende dag de Sugar Dust  bij mijn haarwortels aan. Dit is een bijna onzichtbaar poeder dat het haar textuur geeft. Eenmaal aangebracht bij de haaraanzet zie je er niks van. Het zorgt voor volume en betere hold. Even aanbrengen, inmasseren, en hoppa: weer volume! Een potje bevat 1 gram en kost €19,50.

Resultaat (alleen Tigi Candy Fixations producten gebruikt)

Ik ben heel tevreden over de nieuwe Candy Fixations producten van Tigi Bed Head. Ze doen precies wat ze beloven. Wel merk ik dat mijn haar iets sneller vet wordt dan normaal, wanneer ik al deze producten gebruik. Dat is natuurlijk ook niet gek, want het zijn best veel producten. Daarom gebruik ik meestal mijn favorieten uit deze lijn: de Totally Baked Volumizing & Prepping Hair Merengue, de Mega Whip en de Sugar Dust. Je moet wel écht van zoete en foody geuren houden, en je moet het geld ervoor over hebben, als je deze producten wil gebruiken.  De producten ruiken mierzoet; het is één grote candy bomb!

Tigi Bed Head Candy Fixations is verkrijgbaar bij diverse kappers, kapperswinkels en haarwebshops.

Liefs, Laura

10 thoughts on “Review Tigi Bed Head Candy Fixations

  1. oh my god! de Whipped Marshmellow Hair Texturizer verpakking is zo hard de max! ik zou van deze lijn best een paar dingen willen uitproberen, maar denk niet dat deze ergens in belgië te vinden zijn…

  2. Wat een leuke producten! Helaas is Tigi me in het verleden wat tegengevallen en lijken deze producten me ‘te foody’ van geur voor in mn haar.

  3. Gebruik de tigi producten al enkele jaren en ben er helemaal verslaafd aan geraakt. Ze hebben altijd leuke verpakkingen en hebben altijd een perfecte werking. [admn: modified due to spam]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.